Coșul tău

Coşul tău este gol!

🚚 Livrare gratis ≥ 199 LEI | Doar 49 lei comanda minimă

Informații privind mărcile Acana și Orijen

 

Dragi iubitori de animale,

recent am luat decizia de a înceta colaborarea cu furnizorii care distribuie produsele mărcilor Acana și Orijen ale producătorului Champion Petfoods.

Satisfacția dumneavoastră și a animalelor dumneavoastră de companie sunt factorii cheie în toate deciziile noastre. La zooplus ne dorim să vă oferim cele mai bune mărci, prețuri corecte și o experiență de cumpărare plăcută. Din păcate, am ajuns într-o etapă în care nu mai putem respecta angajamentul față de clienții noștri valoroși prin continuarea colaborării cu aceste mărci.

În consecință, vom exclude cele două mărci din sortimentul nostru.

Regretăm că nu vă mai putem oferi Acana și Orijen. Vă recomandăm ca alternative următoarele mărci de hrană fără cereale, preferate de clienții noștri:

 

Încercați gratuit hrana fără cereale de la mărcile de mai sus.

Pentru orice nelămurire, Serviciul pentru clienți vă poate asista cu plăcere.

Echipa zooplus

Pedigree

Întrebări frecvente

 

De ce nu mai sunt disponibile mărcile Acana și Orijen la zooplus?

Relația actuală dintre zooplus și furnizorii Champion Petfoods nu ne mai permite să satisfacem nevoile clienților noștri și să ne respectăm promisiunea de a oferi cele mai bune mărci, prețuri rezonabile, precum și o experiență de cumpărare plăcută.

Cât timp vor mai fi disponibile produsele Acana și Orijen la zooplus?

Stocul diferă în funcție de produse. În medie, estimăm că majoritatea produselor vor rămâne fără stoc până la jumătatea lunii februarie.

Animalul meu de companie preferă produsele Acana sau Orijen și aș dori să le comand în continuare de la zooplus.

Mărcile nu vor mai fi disponibile la zooplus, dar suntem bucuroși să vă oferim produse alternative, potrivite pentru nevoile animalelor dumneavoastră de companie. Vă invităm să încercați gratuit hrana fără cereale de la diverse mărci alese de echipa noastră.

Ce mărci alternative îi pot oferi animalului meu de companie?

Serviciul pentru clienți vă asistă cu plăcere la alegerea hranei optime pentru animalul dumneavoastră de companie. De exemplu, pe baza altor opțiuni ale clienților noștri, vă putem recomanda ca alternative mărcile Purizon ™, Wolf of Wildness ™ sau Wild Freedom™.

Este posibil ca zooplus să își schimbe decizia și să ofere iar produsele Acana și Orijen?

Nu ne așteptăm ca decizia să se schimbe, având în vedere că situația actuală nu ne mai permite să satisfacem nevoile clienților noștri, oferindu-le produse deosebite la un raport calitate-preț bun. Cu toate acestea, dacă situația se va schimba, vom fi deschiși să revizuim decizia noastră și să oferim din nou ambele mărci spre vânzare - la fel ca în ultimii 10 ani.

Champion Petfoods a decis să înceteze colaborarea cu zooplus?

În urma unei analize atente am decis să nu mai oferim produsele Champion Petfoods pe site-ul nostru.