Coșul tău

Coşul tău este gol!

🚚 Livrare gratis ≥ 199 LEI | Doar 49 lei comanda minimă

Metode de plată

Plata pentru produsele achiziționate în magazinul zooplus.ro poate fi făcută prin ramburs la livrare, card bancar Visa și Mastercard sau prin transfer bancar. La finalizarea procesului de comandă veți putea selecta metoda de plată dorită. zooplus își rezervă dreptul de a accepta doar anumite metode de plată în funcție de caz și de modalitatea de livrare aleasă de client. Plata prin trimitere de cecuri sau numerar (prin poșta) nu este posibilă.

 

 1. Plata ramburs (numerar) la livrare

  În cazul plății ramburs, veți plăti curierului în momentul primirii produselor. Este acceptată doar plata cu numerar.

  IMPORTANT:

  Pentru a reduce riscul răspândirii COVID-19 (coronavirus), vă recomandăm să folosiți Plata la livrare DOAR dacă nu puteți utiliza altă metodă de plată.

 2. Plata prin card bancar

  În cazul plății prin card bancar, sumele sunt debitate într-o săptămână după expedierea bunurilor (sunt acceptate cardurile Visa și MasterCard).
 3. Plata prin transfer bancar


  Vă rugăm să luați în considerare următoarele informații când alegeți plata prin transfer bancar:  

  În cazul plății în avans, expedierea bunurilor are loc doar după ce plata este înregistrată în contul nostru. Plata trebuie să fie confirmată în 7 zile de la plasarea comenzii. Acesta este timpul de rezervare a unei comenzi. Dacă plata nu este confirmată în 7 zile, comanda dumneavoastră va fi anulată automat. Vă rugăm să luați în considerare faptul că poate dura 1-2 zile pentru confirmarea unui transfer bancar. De aceea vă vom trimite un mesaj de reamintire înainte de termenul limită.

  Mai multe informații despre transferul bancar găsiți în secțiunea Ajutor.

  • Când efectuați plata vă rugăm să indicați numărul comenzii sau numărul facturii.
  • Vă rugăm să transferați suma întreagă în următorul cont:
   • zooplus SE
    UniCredit Bank S.A. (Agenția Grigore Mora)
    IBAN: RO50BACX0000000734956001
    SWIFT (BIC): BACXROBU

  • Atenție:
   Pentru un transfer bancar standard în UE se aplică taxele bancare uzuale pentru transferuri domestice. Pentru un virament bancar standard în cadrul UE trebuie să menționați codurile IBAN și BIC ale beneficiarului. Taxele pentru alte tipuri de transferuri internaționale nu sunt acoperite de zooplus.