Coșul tău

Coşul tău este gol!

🚚 Livrare gratis ≥ 199 LEI | Doar 49 lei comanda minimă

Termeni & condiții chestionar zooplus

Chestionar clienți zooplus 2017

 

Termeni și Condiții de participare la concursul „Chestionar clienți zooplus 2017“

Tombolă cu premii în valoare de 5x 150 lei, sub formă de cupoane de cumpărături pentru www.zooplus.ro

1. Organizator

Organizatorul acestui concurs este zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München (cunoscut oficial sub denumirea de „zooplus“).

2. Drepturi de participare

2.1. Eligibile pentru acest concurs sunt toate persoanele cu capacitate juridică care participă la Chestionarul pentru clienți zooplus 2017, completează în întregime formularul disponibil pe https://www.surveymonkey.de/r/H78KYBC indicând adresa de e-mail și îl trimit în intervalul alocat perioadei de participare.
2.2. Nu pot participa la acest concurs angajații zooplus și societățile lor afiliate.

3. Perioada de desfășurare a concursului

Concursul începe pe 20.10.207 și se încheie pe 29.10.2017, la ora 23.59.

4. Premiile acordate

Se vor acorda prin tragere la sorți 5 cupoane în valoare de 150 lei fiecare pentru magazinul online zooplus.ro. Câștigătorul acestui concurs nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri/servicii. Premiul nu poate fi transferat către părți terțe.

5. Alegerea și anunțarea câștigătorilor

5.1. Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu dintre toți participanții eligibili la concurs care au completat în întregime formularul și l-au trimis în perioada desfășurării concursului. Decizia asupra căștigătorilor este definitivă și nu poate fi atacată juridic.
5.2. Căștigătorii vor fi anunțați în termen de maximum 14 zile de la încheierea perioadei de concurs prin e-mail la adresa indicată în formular.

6. Clauze finale

6.1. Participarea la acest concurs presupune colectarea datelor personale ale participanților; acestea includ doar adresa de e-mail. Aceste date vor fi folosite exclusiv în scopul concursului. Datele nu vor fi utilizate ulterior. Participanții au dreptul la informare, schimbare și retragere.
6.2. zooplus își rezervă dreptul da a exclude din concurs persoanele care nu îndeplinesc condițiile de participare. De asemenea, sunt excluse și persoanele care apelează la mijloace neautorizate sau alte modalități de a obține avantaje prin manipulare. Este exclusă participarea prin cluburile de profit sau servicii automate. Încălcarea acestor condiții duce la revocarea și recuperarea ulterioară a câștigurilor.
6.3. zooplus își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții de participare la concurs, respectiv de a anula concursul fără notificare prealabilă și fără indicarea motivelor, în cazul în care buna desfășurarea a concursului nu poate fi garantată din motive tehnice sau juridice.
6.4. Participarea la concurs este reglementată de legislația Republicii Federale Germania, cu excluderea Convenției Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională a mărfurilor.
6.5. În cazul în care una sau mai multe dintre clauzele de mai sus se dovedesc a fi invalide sau inaplicabile, în totalitate sau parțial, celelalte prevederi rămân în vigoare. Clauza sau clauzele care nu mai corespund sunt înlocuite cu unele valide.