Autumn Mid-Season SALE 🍁 Cu EXTRA 20%! ↘️

🍁 Autumn MID-SEASON SALE % cu 20% EXTRA reducere la sute de produse! Cod: TOAMNA20  E oficial, începe Autumn Mid-Season Sale! Ți-am pregătit sute de produse, majoritatea deja reduse!

⏰ Numărătoarea inversă a început. Sunt ultimele ore! ⏰

🍁E oficial, e Autumn Mid-Season Sale! Ți-am pregătit sute de produse, majoritatea deja reduse (inclusiv cu voucher extra de 5% sau 10% în interiorul produselor !!!), pe care acum le poți avea cu EXTRA 20% Discount, dacă aplici codul de voucher TOAMNA20. De la hăinuțe, perne termice, la hrană, fântâni, jucării, mobilier, paturi boluri, transportoare etc., imposibil să nu-ți placă ceva 🤗. Click pe animăluțul preferat de mai jos și hai la shopping 👇🛒.

Psst: Nu uita că avem muulte zooPuncte EXTRA GRATIS - 50 zooPuncte la orice comandă de min. 99 lei, 100 zooPuncte la orice comandă de min. 179 de lei și 200 de zooPuncte la la orice comandă de min. 249 de lei 🎁. În felul acesta, te bucuri și de Autumn Mid-Season Sale cu 20% Discount, și de până la 200 de zooPuncte în aceeași comandă!


Click pe animăluțul preferat 👇, adaugă produsele + codul TOAMNA20 🛒

Campania Autumn Mid-Season SALE este valabilă în perioada 12 - 18 octombrie 2021 sau în limita stocului disponibil. Tips: Comenzile ≥ 199 de lei beneficiază și de transport gratuit în toată țara 🚛😋. 


Profită de sacul mare Royal Canin la preț special!
15 + 3 kg gratis! 18 kg Eukanuba hrană uscată pentru câini
333 zooPuncte bonus pentru abonarea la newsletter
Recomandă zooplus prietenilor tăi și te recompensăm cu 350 puncte bonus