Păturică adorabilă CADOU de Ziua Mondială a Animalelor! 🌍❤️🐱🐶🐰🐤

Ai cadou păturică adorabilă, gratis la orice comandă de min. 169 lei!

🤗 Pe 4 octombrie sărbătorim Ziua Mondială a Animalelor 🤗

Cu o păturică călduroasă 100 x 70 cm, adorabilă, gratis la orice comandă de min. 169 lei 

Cod voucher: PATURICA-TA


Da, ziua suflețelelor noastre mult-iubite! Celebrăm faptul că aceste minuni ale lumii ne amintesc mereu că lucrurile simple cum ar fi dezmierdările, îmbrățișările, spiritul jucăuș și zen, zâmbetul de sub mustăți (^º◡º^❁), dragostea exprimată fără temeri și fără condiții sunt lucrurile cele mai importante din această viață. Sunt niște învățători deosebiți, care zilnic ne predau lecții prețioase și esențiale 📚❤️🐱🐶🐰🐤.

Celebrează cu noi această zi deosebită și hai să le arătăm cât de mult apreciem rolul lor în viața noastră printr-un gest mic, cu o păturică deosebită, care să-i încălzească când le este frig sau pur și simplu vor să se răsfețe pe ceva moale și pufos, cum știm noi că le place 😊. Păturica este gratis la orice comandă de minimum 169 lei, dacă aplici voucherul PATURICA-TA, înainte de finalizarea comenzii.

Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi  aici un exemplu ►


🎁 Cod: PATURICA1 -> Păturică crem/bej L 100 x l 75 cm

Păturică Cadou cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor! La orice comandă de min. 169 lei. Folosește codul PATURICA-TA

Comenzi ≥ 179 lei

Pătură Smartpet Pawzzz din microfibre:

  • Pătură confortabilă din microfibre cu imprimeu cu lăbuțe, potrivită pentru toate animalele
  • Extrem de moale și catifelată: oferă confort și relaxare
  • Versatilă: călduroasă, confortabilă, protejează tapițeria și covoarele împotriva murdăriei și părului
  • Ușoară: simplu de transportat
  • Material: 100% poliester
  • Culoare: crem/bej
  • Dimensiuni: L 100 x l 75 cm
  • Lavabilă în mașina de spălat la 30°C
Păturică deosebită pentru puiul tău deosebit ❤️ Păturică deosebită pentru puiul tău deosebit ❤️ Păturică deosebită, pentru puiul tău deosebit ❤️ Pătură deosebită pentru puiul tău deosebit ❤️ Păturică deosebită pentru puiul tău deosebit ❤️ Păturică deosebită pentru puiul tău deosebit ❤️


Surprinde-ți micuțul cu această păturică confortabilă pentru zilele reci! Pătura Smartpet confecționată din microfibre este deosebit de moale, are un imprimeu simpatic cu lăbuțe și îi va oferi animăluțului relaxare și confort maxim. Aceasta este și deosebit de versatilă: se poate așeza chiar și pe podelele reci pentru a-i ține de cald și oferi mai mult confort.

În funcție de ocazie, dosul păturii de culoare uniformă, neutră se poate folosi ca parte din față. Pătura Smartpet din microfibre este simplu de transportat fiind ușoară, este confecționată din 100% poliester, se poate spăla la 30°C în mașina de spălat și se usucă rapid. Preferatul tău o va adora!

-----------

Campania este valabilă în perioada 4 - 5 octombrie 2020 sau în limita stocului disponibil. Tips: comenzile mai mari de 199 de lei beneficiază și de Transport Gratuit în toată țara 😋🚚.

Profită de sacul mare Royal Canin la preț special!