Declarația zooplus cu privire la măsurile de siguranță și serviciile oferite în contextul coronavirus

Declarația zooplus cu privire la contextul actual


PENTRU CĂ IUBIM ANIMALELE LA FEL DE MULT CA VOI...

... întreaga familie zooplus și partenerii săi se preocupă zi și noapte cu grijă pentru ca voi să beneficiați în continuare de servicii de calitate, chiar și în situația excepțională actuală. Având așa mulți iubitori de animale și un număr semnificativ de comenzi, momentan ne confruntăm cu o întârziere la livrare de 1 zi față de condițiile normale.


Desigur, în situația de față, pe lângă bunăstarea clienților noștri și a animalelor de companie, sănătatea angajaților noștri este pe primul loc. Am luat măsuri de protecție extinse în birourile și centrele noastre logistice, pentru a ajuta la încetinirea răspândirii coronavirusului. În același timp, lucrăm intens pentru a ne asigura că ceea ce comandați ajunge, în siguranță, la voi.


Cu toate acestea, din moment ce continuăm să primim întrebări, am reunit cele mai importante informații despre livrare, disponibilitatea produselor, metodele de plată și securitatea produselor noastre aici. Suntem în continuare la dispoziția voastră și ne străduim să vă răspundem cât mai repede posibil.


Nu în ultimul rând: MULȚUMIM tuturor colegilor, partenerilor și producătorilor noștri! MULȚUMIM tuturor celor care depun eforturi neobosite în această continuă luptă a noastră pentru bunăstarea animalelor.


În această perioadă dificilă, vă dorim toate cele bune vouă și animăluțelor voastre de companie. În special în aceste momente când mulți oameni lucrează de acasă, e minunat să aveți un partener loial alături! Iar noi la rândul nostru vă vom sprijini cât putem de bine!

Multă sănătate și respectați în continuare măsurile de protecție necesare! ❤️


Cu drag,

Familia ta zooplus