FAQ – Program de afiliere


Cum funcționează programul de afiliere?

Un program de afiliere vă permite să plasați linkuri către zooplus.ro pe website-ul dumneavoastră. Plasând un material publicitar pe site, vizitatorii acestuia vor putea descoperi magazinul nostru. Dacă un produs este achiziționat prin linkul dumneavoastră, veți obține un anumit procent din valoarea acestuia. Astfel puteți câștiga bani într-un mod foarte ușor!


Care sunt beneficiile unui program de afiliere cu zooplus.ro?

Printr-un parteneriat cu zooplus.ro, puteți câștiga bani într-un mod foarte simplu. Pentru fiecare comandă plasată printr-unul din linkurile dumneavoastră, veți primi un comision de 2% din valoarea netă a respectivei comenzi. În schimb, vă vom furniza toate materialele publicitare și informațiile necesare pentru plasarea linkurilor.


Este gratis programul de afiliere cu zooplus?

Da, participarea în programul de afiliere zooplus este absolut gratuită și nu prezintă riscuri. Nu există un termen minim de participare sau costuri de înscriere, dimpotrivă, veți obține un profit pentru fiecare comandă plasată direct prin linkul dumneavoastră către zooplus.ro. Totodată aveți posibilitatea de a vă retrage oricând din programul de afiliere.


Cine se poate înscrie?

Toți cei care dețin un website, au un cont bancar în România și doresc să facă parte din comunitatea în continuă expansiune zooplus. Bineînțeles, apreciem în mod special website-urile care au legătură cu animalele de companie și cele care au un număr mare de vizitatori. Astfel, dumneavoastră veți avea parte de un câștig financiar, iar noi avem oportunitatea de a convinge și atrage tot mai mulți clienți în comunitatea zooplus în continuă expansiune.


Cum mă pot înscrie?

Programul nostru de parteneriat se realizează prin rețeaua de afiliați Awin, companie cu peste 13 ani de experiență în publicitatea prin afiliere și totodată lider de piață european în acest domeniu. Pentru mai multe informații despre Awin sau pentru a vă înscrie, vă rugăm dați clic aici.


Voi fi informat în legătură cu perfomanța și succesul obținut?

Da. Vă puteți conecta în orice moment la contul dumneavoastră Awin utilizând numele și parola cu care v-ați înscris. Aici veți găsi toate informațile legate de rezultatele obținute în urma publicării linkurilor pe site-ul dumneavoastră: câte clicuri s-au dat, câte comenzi s-au plasat și cât ați câștigat.


Ce profit pot obține prin programul de afiliere cu zooplus.ro?

Pentru fiecare comandă plasată la zooplus.ro prin linkurile dumneavoastră, veți obține un comision de 2% din valoarea netă a respectivei comenzi.


Cum pot crea un link care să trimită direct la produsele zooplus.ro?

Partenerilor profesionali care doresc să plaseze mai multe linkuri spre produse sau spre întregul magazin, li se vor oferi liste de produse. Vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact online dacă doriți să plasați direct linkuri doar către anumite produse din magazinul zooplus.ro.


Pe cine pot contacta dacă am întrebări suplimentare?

Pentru orice întrebări și nelămuriri legate de programul de parteneriat zooplus, ne puteți contacta folosind formularul de contact online.