Filozofia nutriției HILL`s

Descoperă filozofia nutriției Hill`s!

O diferență pe care o poți vedea, simți și în care să ai încredere!

Nutriție științificăHrana Hill`s se bazează pe cunoștințe științifice și anticipează schimbarea nevoilor nutriționale ale animalelor. Această hrană este dezvoltată și recomandată de către peste 220 de medici veterinari, nutriționiști doctoranzi și ingineri alimentari. Hrana este adaptată științific nevoilor unice ale animalelor de companie în fiecare etapă a vieții.

Centru global de nutriție Hill'sTotul începe de la Hill's Global Pet Nutrition Center (PNC), unde se dezvoltă nutriția avansată pentru animale de companie. Acest centru găzduiește peste 900 de câini și pisici a căror singură ocupație este să ducă o viață fericită și să mănânce alimente premium. PNC ajută la analiza ingredientelor pentru proporții echilibrate de nutrienți - pentru un standard ridicat de calitate asigurând animalelor de companie o viață lungă și fericită.

Hill`s - „Food, Shelter & Love”


Fiecare animăluț merită să cunoască puterea hranei Hill`s de a-i îmbunătăți viața, fiind tot timpul cu un pas înainte pentru dezvoltare. Programul „Food, Shelter & Love” a ajutat deja peste 9 milioane de animale din adăposturile din întreaga lume să-și găsească stăpâni. Hill's a furnizat, peste 280 de milioane de dolari în alimente și a sprijinit peste 1.000 de adăposturi de animale partenere din întreaga lume.

Istoria Hill`s


Hill`s gândește întotdeauna cu un pas înainte, astfel încât tu și animalul tău de companie să vă puteți bucura astăzi. La sfârșitul anilor 1930, tânărul orb Morris Frank, însoțit de câinele său ghid Buddy, a făcut turul țării într-o campanie publicitară pentru câinii ghizi Seeing Eye®. Buddy a suferit de insuficiență renală și Dr. Mark Morris Sr. a fost rugat să-l ajute pe Buddy. Dr. Morris credea că suferința lui Buddy se datora unei diete nepotrivită. El și soția sa au dezvoltat apoi o dietă revoluționară, echilibrată, special pentru câinii cu insuficiență renală.

Hill`s continuă să revoluționeze hrana pentru animale

De atunci, Hill's a continuat această abordare prospectivă a nutriției bazate pe știință pentru animalele de companie. Fie pentru hrana zilnică, fie pentru nevoi nutriționale speciale, hrana Hill`s pentru animale de companie are puterea de a schimba vieți.

Hill`s efectuează studii de nutriție clinică


Nutriția clinică bazată pe dovezi începe cu o cercetare nutrițională extinsă. Hill`s efectuează studii de nutriție clinică. Aceste studii aprofundate asigură faptul că produsele oferă beneficii reale animalelor cu cele mai înalte standarde de calitate.

Sigiliul de încredere Hill + S + OXSHIELD


Multe dintre sortimentele de hrană Hill's pentru animale adulte prezintă avantajul unei rețete dezvoltate științific, ce reduce riscul de formare a pietrelor struvite și de oxalat, sprijinind, în același timp, sănătatea tractului urinar. Acestea se recunosc după sigiliul de încredere Hill's S+OXSHIELD de pe ambalaj.