Ai TRANSPORT GRATIS* la zooplus!

Valabil doar pentru 24 de ore! LIVRARE GRATUITĂ la orice comandă de min. 99 lei!

🎇 E vineeeeri și avem o MEGA SURPRIZĂ pentru tine!🎇 


Știm că întotdeaua rămâne câte ceva restant de cumpărat micuților tăi prieteni, dar prețul transportului te face să te răzgândești, așa că am decis să te ajutăm cum știm noi mai bine:  

🚚 LIVRARE GRATUITĂ la orice comandă de min. 99 lei 🚚

dar și minimum 50 zooPuncte la comanda ta!

⏰ doar AZI 📅, 15 ianuarie 2022  Cod voucher: ✂️ LIVRARE-GRATUITA ✂️

Așadar, nu mai sta pe gânduri și profită AZI de LIVRARE GRATUITĂ* la orice comandă, alege tooooot ce vrei tu, sau mai bine zis, tot ce vor ei 🐶 😺 🐦🐹 . Adaugă în coș produsele preferate și nu uita șă să introduci codul de voucher ✂️ LIVRARE-GRATUITA ✂️ înainte de finalizarea comenzii și gata - TRANSPORTUL tău va fi GRATIS pentru toată comanda 🚚! Tit-tit!

De îndată ce adaugi voucher-ul, o să-ți apară că ✔️Taxa de expediere - nu se aplică, you lucky one 😊👌, iar prețul final nu va conține taxa de transport.

Grăbește-te, nu ai mult timp la dispoziție! ⏳

✂️ LIVRARE-GRATUITA ✂️ doar AZI, 15 ianuarie 2022!!!!

* În magazinul zooplus comanda minimă este de 49 de lei. Greutatea maximă pe care o putem livra per pachet este de 31 kg. O taxă de livrare de 9,90 lei per pachet adițional se aplică pentru a acoperi costurile suplimentare, dar doar dacă pachetul are mai mult de 31 kg. Livrarea gratuită se aplică doar dacă ai introdus codul LIVRARE-GRATUITA în câmpul de Cupoane înainte de finalizarea comenzii.


❗❗ Și nu uita că avem garantat la orice comandă automat zooPuncte EXTRA GRATIS! Mai exact 50 zooPuncte, 100 sau 200 de zooPuncte la alegere. Vezi detaliile aici >>> ❗❗ 


Cadou AUTOMAT cu zooPuncte la orice comandă: 50, 100 sau 200 de zooPuncte Gratis, comenzi de min. 99 de lei, 179 și 249 de lei.

Vezi ce-i recomandăm lui pisi 🐈Bunătăți pe placul lui cuțu 🐕Recomandări pentru prietenii înaripați 🐦Recomandări pentru micii tăi prieteni 🐁


❤️ Vezi ce alte campanii & oferte ți-am mai pregătit în această perioadă! 🎁

Vino să descoperi toate Promoțiile lunii Мai!
6 + 2 gratis! 8 x 80 g Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Cuisine
15 + 1,5 kg gratis! 16,5 kg Lukullus Naturkost Pui & orez integral
10% reducere! Whiskas Hrană uscată pisici 14 kg cu Pui sau Ton
Descoperă Brit hrană uscată & hrană umedă pentru câini & pisici!
NOU! Descoperă hrană uscată Carnilove pentru pisici
NOU! Descoperă hrană uscată Carnilove pentru câini
DESCOPERĂ TENDINȚELE NUTRIȚIONALE SĂNĂTOASE
Hrană dietetică pentru câini adulți, potrivită drept hrană completă în caz de alergii la mediu și alimentare, acizi grași esențiali pentru sprijinirea barierei pielii, gust bun.