Wolf of Wilderness Accesorii

Accesorii Wolf of Wilderness

Urmează Chemarea Naturii

Pornește în următoarea aventură cu echipamentul pentru exterior Wolf of Wilderness,

Accesoriile noastre sunt foarte practice și versatile. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate și au un aspect modern, tipic „Wolf of Wilderness“. Pentru ca patrupedul dumneavoastră să se poată simți ca acasă și în aer liber!

Sac pentru hrană
Sac practic, elegant pentru transportul hranei câinelui în sălbăticie. Protejează împotriva umezelii, ușor de umplut, închis și deschis. Capacitate mare, până la 10 litri de hrană uscată .
Sac de dormint
Sac de dormit modern pentru câini, cu căptușeală moale. Materiale ușoare, respirabile, comod și călduros. Cu emblema mărcii. Pentru campare și aventuri sălbatice în aer liber cu câinele dumneavoastră.
Manechin dresaj
Manechin rezistent pentru câini, pentru jocuri de aruncat, aport și recuperare. Formă alungită, se poate umple cu snackuri, se închide cu velcro și fermoar, curea de mână.
Frisbee

Disc pentru câini, ideal pentru jocurile de prins și aport. Caracteristici bune de zbor, miez moale și ușor din spumă, blând cu dinții, flotabil, din țesătură rezistentă.

Sac pentru snackuri
Sac modern pentru snackuri, ideal pentru dresajul câinelui în sălbăticie. Cu carabină pentru fixare, șnur cu opritor, compartiment suplimentar în partea inferioară, din poliester rezistent.
Capac Conservă

Capac universal pentru conserve de hrană standard (400 g + 800 g), din silicon, antimicrobian, lavabil în mașina de spălat vase. Închide etanș hrana de la Wolf of Wilderness.

Bol hrană & apă
Bol de hrană pentru câini, din oțel inoxidabil, insipid, durabil, rezistent la zgârieturi și spargere, bază antiderapantă din silicon, igienic și ușor de îngrijit, lavabil în mașina de spălat vase.