Informaţii şi taxe de transport

Livrăm către România la costurile indicate mai jos.
 

În majoritatea ţărilor oferim transport gratuit dacă valoarea comenzii depăşeşte o anumită sumă. Comenzile sub această valoare vor presupune plata unei taxe modice de livrare, conform costurilor afişate.

Ţară Taxa de livrare Transport gratuit pentru comenzi de peste Firma de curierat
Romania 19,00 LEI 199,00 LEI DPD

Toate comenzile plasate ajung în general în 3-5 zile lucrătoare de la data la care sunt expediate din depozitul nostru, iar majoritatea comenzilor sunt procesate şi expediate în 24 - 48 de ore de la primire.

Livrările sunt realizate prin intermediul companiei DPD, după cum este afişat mai sus, şi prin partenerii săi regionali.

Dorim ca livrarea comenzilor dumneavoastră să se facă în cel mai scurt timp posibil, însă durata livrării depinde de mai mulți factori: disponibilitatea produselor, metoda de plată aleasă, sărbătorile legale și volumul de livrări al firmei de curierat. Luând în considerare toți acești factori, precum și capacitatea depozitului nostru, vă sugerăm să plasați comanda dumneavoastră în următoarele intervale de timp, pentru a asigura cel mai scurt timp de livrare posibil:

  • Duminică seara sau luni dimineața până în ora 11 am
  • Marți seara sau miercuri dimineața până în ora 11 am
  • Joi seara sau vineri dimineața până în ora 11 am