Informații legale

Mențiuni obligatorii conf. Art. 5 TMG (Telemediengesetz - Legea privind telemedia)

zooplus SE

Sonnenstraße 15

80331 München

E-Mail: service@zooplus.ro

Sediul social: München

Tribunalul Districtual München

Număr înregistrare: HRB 273759

Cod TVA german: DE 200 164 421

Cod TVA românesc: RO30866743


Date bancare

zooplus SE

UniCredit Bank S.A. (Sucursala Grigore Mora)

IBAN: RO50BACX0000000734956001

SWIFT (BIC): BACXROBU

Comitetul executiv

Geoffroy Lefebvre

Steffen Schüller

Președintele consiliului de supraveghere:

Stefan Goetz 

Centrul logistic și de retur

zooplus SE c/o Dirks Consumer Logistics

Skalski-Logistic Park Wroclawska 36 Street

55-020 Zorawina (Wojkowice)

Poland

Conținut editorial

zooplus SE

Redacția online

E-Mail: service@zooplus.ro

Pentru fotografii nesolicitate, desene şi manuscrise, editorii nu acceptă nicio răspundere. Din păcate acestea nu pot fi returnate. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Persoanele care trimit fotografii, texte sau articole de orice fel conferă zooplus dreptul de editare și dreptul la publicarea gratuită a fotografiilor sau textelor în publicaţii online şi print (fără a indica numele autorului) şi sunt de acord cu posibila editare, adaptare şi utilizare ulterioară de către zooplus. De asemenea, expeditorii confirmă că publicarea nu încalcă drepturile niciunei terţe părţi.

zooplus nu poate fi tras la răspundere pentru publicațiile părților terțe.

Sfaturile și opiniile sunt verificate cu atenție de autori și de zooplus însă nici o garanție nu poate fi asumată. Autorii, compania zooplus SE și agenții săi nu-și asumă nicio răspundere pentru orice pagubă personală, materială sau financiară. Articolele semnate cu numele unui autor nu reprezintă neapărat punctul de vedere al editorilor și al redacției. zooplus nu poate fi tras la răspundere pentru conținutul website-urilor terțelor părți care poate fi accesat printr-un link din website-ul zooplus.

Copyright

zooplus este marcă înregistrată.

Întregul conţinut al acestui website este protejat de copyright. Utilizarea de imagini, texte sau părţi din acesta, în publicaţiile tipărite sau online, necesită acordul scris al zooplus SE.

Întregul conținut al acestui website este destinat uzului personal. Conţinutul acestui site nu poate fi folosit în scopuri comerciale sau necomerciale, vândut sau inclus în orice alt material sau publicaţie comercială sau necomercială. Este interzisă mai ales stocarea în baze de date, reproducerea și orice formă de utilizare comercială, precum și transmiterea către terți – fie doar parțial sau în formă revizuită - fără consimțământul titularului drepturilor de autor. Autorii menționați în datele de sursă sunt responsabili pentru conținutul lor. Folosirea mărcilor înregistrate sau a brand-urilor, în special în ceea ce privește descrierea produselor din magazin, se face conform drepturilor deținute de deținătorii legali. Folosirea mecanismelor automate (motoare de căutare, roboți, crawlere), de exemplu pentru motoarele de căutare de produse și prețuri, este supusă acordului zooplus SE, așa cum este cazul și pentru afișarea de conținut aparținând zooplus.

zooplus este autorizat și certificat pentru comercializarea hranei organice pentru animale de companie de către:

Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH

Bahnhofstrasse 9

D-76137 Karlsruhe

DE-Öko-007

Serviciul clienți

Soluționarea online a litigiilor pentru consumatori

Site-ul oficial al Comisiei Europene pentru soluționarea online a litigiilor este disponibil la următorul link: www.ec.europa.eu/consumers/odr

Unii comercianți sunt obligați prin lege să participe, însă acest lucru nu este valabil și pentru zooplus. zooplus nu este obligat și nici nu dorește să participe la o procedură de soluționare a litigiilor.