Retururi și înlocuiri

Dreptul de retragere

Aveți dreptul să vă retrageți din contract în termen de paisprezece zile, fără indicarea vreunui motiv. Perioada de retragere expiră după paisprezece zile și începe din ziua în care dumneavoastră sau un terț, altul decât transportatorul, ați intrat în posesia bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați (zooplus AG, Sonnenstr. 15, 80331 München, Deutschland, telefon:031 229 50 16, www.zooplus.ro/contact) printr-o declarație clară despre decizia dumneavoastră. Pentru a vă încadra în termenul de retragere este suficient să ne anunțați în termenul menționat

Procesul de retur

Pentru returnarea ușoară și fără costuri, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și să ne transmiteți numărul comenzii și numele produsului pe care doriți să îl returnați:

Telefon: 031 780 12 64, de luni până vineri între orele 8:00-18:00

Formular de contact

Vă rugăm să nu trimiteți produsele prin colet cu plată ramburs. Pentru returnarea produselor vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți pentru a organiza ridicarea coletelor. 

În cazul cererilor de modificări ulterioare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Mesajele incluse în colet nu vor fi luate în considerare ulterior.

Produse nerambursabile

Există un număr limitat de produse care nu pot fi rambursate, cum ar fi articolele personalizate sau cele perisabile.

Pentru vizualizarea integrală a Termenilor & Condițiilor noastre, vă rugăm să consultați această pagină.