Despre noi: faceți cunoștință cu zooplus!

Despre noi

Despre noi: introducere

Iubiți animalele de companie mai presus de orice și nu trece nici măcar o zi fără să vă preocupați de bunăstarea și satisfacția lor? Pentru noi nu există nimic mai important decât să vă îndeplinim dorințele dumneavoastră și animalului de companie - și facem asta peste 20 de ani!

Nevoile animalului dumneavoastră de companie sunt cele mai importante pentru noi. Și știm din propria experiență cât de stresantă poate fi căutarea hranei adecvate, a accesoriilor potrivite, precum și a jucăriilor. Noi vă oferim tot ceea ce are nevoie animalul dumneavoastră. Fie că este vorba despre niște saci cu hrană sau fân, nimic nu ne stă în cale pentru a vă livra tot ceea ce este mai bun. Astfel, nu va mai fi nevoie să cărați cumpărăturile voluminoase și veți scăpa de drumurile enervante spre supermarket și înapoi.   

Gama variată de hrană

Niciun animal nu poate rezista în fața ofertei noastre de hrană delicioasă.

  • Hrana uscată: hrană uscată sub formă de pelete, biscuiți sau crochete pentru pisici sau câini. Aceasta este adaptată la nevoile individuale ale animalului și reprezintă baza pentru o dietă echilibrată, oferind, în același timp, și plăcerea ronțăitului.
  • Hrana umedă: hrană umedă pentru pisici sau câini, drept hrană completă sau suplimentară cu conținut ridicat de apă pentru dieta echilibrată a patrupedului dumneavoastră – asigură absorbția optimă a tuturor substanțelor nutritive esențiale și un aport echilibrat de apă.
  • Snackuri: pentru amuzament sau pentru educație și dresaj, snackurile noastre sunt perfecte pentru câini, pisici și animale mici. În plus, snackurile de dimensiuni mici sunt ideale drept recompense de dresaj.  
  • Suplimente alimentare: pentru a compensa deficitele nutriționale din dieta animalului, suplimentele alimentare acoperă orice carență de vitamine și substanțe nutritive, pentru ca animalului să nu-i lipsească nici unul dintre elementele de bază pentru o viață sănătoasă.

Accesorii

Accesorii pentru o viață veselă și plină de culoare!

Pe lângă hrană și snackuri, animalul are nevoie și de recreere. Un loc de dormit confortabil, boluri pentru hrană și jucării interesante, toate acestea sunt esențiale pentru viața fericită a pisicii sau câinelui dumneavoastră. De asemenea, nu trebuie uitată nici îngrijirea optimă a animalului de companie. zooplus dispune de o selecție variată de articole interesante pentru transport, educație și dresaj, pentru a satisface fiecare nevoie a companionului dumneavoastră necuvântător.

Și pentru că nici distracția nu trebuie neglijată, oferim o diversitate de jucării nostime. Indiferent de vârsta animalui, există câte un accesoriu potrivit pentru fiecare!  

Știați că...

  • răspundem zilnic nevoilor dumneavoastră în peste 13 orașe, cu peste 600 de angajați
  • avem câini de birou la aproape fiecare etaj al sediului nostru din München și ei ne fac ziua mai frumoasă
  • la zooplus găzduim peste 60 de naționalități  
zooplus donații

zooplus sprijină bunăstarea animalelor

Pentru noi, donațiile făcute în mod regulat la organizațiile pentru protecția animalelor sunt ocazia specială de a oferi sprijin animalelor în nevoie. În ciuda lipsurilor financiare, organizațiile pentru bunăstarea animalelor din întreaga lume se străduiesc să le asigure necuvântătoarelor o viață bună. zooplus a fost întotdeauna implicat în susținerea acestor organizații și oferă pe lângă hrană și jucării, și accesorii pentru animalele nevoiașe. În 2017, cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să donăm suma de 197.000 € pentru ca măcar câteva animale să aibă parte de o viață mai ușoară. 

Reducere pentru crescători

Reduceri pentru crescători

Mulți crescători nu reușesc să facă față costurilor ridicate. Însă cum pentru noi este important ca animalele să fie sănătoase și fericite, am implementat un program de reducere pentru crescători. Cu ajutorul acestuia, membrii programului beneficiază de 10% reducere la comenzile de peste 400 RON

10% reducere pentru organizațiile de protecție a animalelor

 Reduceri pentru organizații de caritate

Foarte multe animale din România se află în situații dificile sau nu au un adăpost. În aceste cazuri disperate intervin adesea organizațiile de caritate și adăposturile afiliate, pentru a le oferi acestor animale un adăpost. Noi dorim să le sprijinim în efortul lor și de aceea oferim organizațiilor caritabile și adăposturilor cu statut oficial o reducere de 10% la comenzile de minimum 400 RON.

Avantajele dumneavoastră la fiecare cumpărare:

5% Discount

 Newsletter zooplus

Te vom informa cu privire la cele mai noi produse, oferte, reduceri speciale, cupoane și cadouri. Abonează-te acum la newsletterul nostru 100% gratuit și fără caracter obligatoriu și rămâi la curent. Nu rata ofertele noastre săptămânale la prețuri avantajoase! Imediat ce te abonezi la newsletterul nostru, vei primi un cod cu 5% discount. 

Adunați zooPuncte și câștigați recompense prin Programul de fidelitate zooplus!

Adunați zooPuncte cu programul de fidelitate zooplus și primiți produse gratuite din magazinul de recompense. Cum funcționează? Pentru 5,00 LEI primiți 1 zooPunct. zooPunctele vă vor fi creditate după ce comanda este achitată integral, iar plata este înregistrată în sistemul nostru. Cu zooPunctele strânse vă puteți achiziționa produsele dorite. Programul zooPuncte este gratuit și fără obligații!     

350 Puncte Bonus

Recomandați-ne unui prieten

Dacă vă place zooplus, nu ezitați să ne recomadați! Trimiteți un email de recomandare a zooplus cu un cupon de 10% reducere către prieteni sau rude și veți primi un bonus de 350 de zooPuncte pentru fiecare recomandare reușită.