Împreună cu tine ajutăm animalele mai puțin norocoase din România

zooplus ajută! Împreună cu tine îi ajutăm pe prietenii cu 4 picioare!

La zooplus, căutăm întotdeauna modalități prin care să putem ajuta animalele care sunt mai puțin norocoase decât "copilașii noștri" de acasă și să contribuim la eforturile remarcabile întreprinse de organizațiile pentru protecția animalelor din România.

Clienții zooplus joacă un rol deosebit de important în această privință, pentru că numai împreună ne putem uni forțele și îmbunătăți viața animalelor salvate și îngrijite de asociațiile de protecție a animalelor din țară.

Iată cum ajutăm împreună:

Tu donezi zooPunctele, zooplus se asigură că ajung la animalele care au cea mai mare nevoie 🐾Donații cu zooPuncte

zooPunctele reprezintă un program de fidelitate, prin care îți răsplătim în mod gratuit și fără nicio obligație, fiecare comandă plasată pe zooplus. Fiecare zooPunct donat cu generozitate de către voi ajunge convertit în valoarea sa în bani la animalele care au cea mai mare nevoie din România

Donații zooPuncte
❤️zoolove este o marcă zooplus concepută în scop caritabil, cu ajutorul căreia donăm unor organizații de protecție a animalelor, alese împreună cu voi, 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al tuturor produselor zoolove vândute. 🐾zoolove by zooplus

zoolove este o marcă zooplus concepută în scop caritabil, cu ajutorul căreia donăm organizațiilor de protecție a animalelor, alese împreună cu voi, 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al tuturor produselor zoolove vândute.🐾

zoolove ajută!
Donații speciale pe tot parcursul anunului - zooplus ajută!Donații speciale

zooplus își arată solidaritatea împreună cu tine, nu doar prin zooPunctele donate și programul zoolove, ci și prin diverse donații speciale în fiecare an, precum Ziua Mondială a Animalelor sau Donațiile speciale de Crăciun. Ajutorul nostru e necesar din ce în ce mai mult, mai ales în aceste timpuri.

Proiecte speciale
10% reducere pentru toate organizațiile pentru protecția animalelor!Îi ajutăm pe cei care ajută cu -10%

Foarte multe animale din România se află în situații dificile sau nu au un adăpost. Ne dorim să sprijinim activatea tuturor adăposturilor și organizațiilor de protecție a animalelor și le oferim acestora o reducere de 10% la comenzile de minimum 400 RON.

Vezi detalii ►
Donații din depozitele zooplus!Donații din depozitele zooplus

Dacă ai returnat vreodată vreun produs cumpărat de pe zooplus.ro și te-ai întrebat ce s-a întâmplat cu el, ei bine, dacă produsul a fost nedeteriorat și în stare perfectă, te anunțăm că el a fost donat adăposturilor de animale pline cu suflete și codițe nevinovate 💖.

Donații din depozite

_____________________________________

Cunoști o asociație pentru protecția animalelor care are nevoie urgentă de sprijin?

La zooplus, ai un cuvânt de spus și vom alege împreună cu tine fiecare organizație de protecție a animalelor care va fi beneficiara banilor donați prin programele noastre de donații.

Scrie-ne pe Facebook aici >>> care este organizația din România ce consideri că are cea mai mare nevoie de ajutorul nostru și te asigurăm că citim și analizăm fiecare propunere a ta. La fiecare câteva luni, schimbăm beneficiarii, așadar șansele ca ONG-ul propus de tine să devină beneficiarul nostru sunt foarte mari 😊❤️! 

Iar, dacă ești asociație și vrei să aplici pentru programele noastre, ne poți contacta direct, urmărind pașii de aici. Pentru a aplica pentru programul nostru, avem nevoie de o scurtă descriere a asociației voastre, datele de contact, adresa website-ului și a paginii de social media. Te rugăm să reții că doar organizațiile de protecție a animalelor recunoscute ca non-profit și al căror sediu sunt în România sunt eligibile pentru programele de donații zooplus.

Aici găsești mai multe detalii despre eligibilitatea și inscrierea ONG-urilor pentru programele de donații zooplus.