Tu donezi zooPunctele, zooplus se asigură că ajung la animalele care au cea mai mare nevoie 🐾

Donează-ți zooPunctele și fă o diferență în viața lor! ❤️

La zooplus, căutăm întotdeauna modalități prin care să putem ajuta animalele care sunt mai puțin norocoase decât "copilașii noștri" de acasă și să contribuim la eforturile remarcabile întreprinse de organizațiile pentru protecția animalelor din România. 

Clienții zooplus joacă un rol deosebit de important în această privință, pentru că fiecare zooPunct donat cu generozitate de către voi ajunge convertit în valoarea sa în bani la animalele care au cea mai mare nevoie din România. Astfel, cu fiecare donație a zooPunctelor, putem îmbunătăți împreună viața animalelor salvate și îngrijite de asociațiile de protecție a animalelor din țară.

Vom alege împreună cu tine fiecare organizație de protecție a animalelor care va fi beneficiara banilor donați de tine prin zooPuncte. Scrie-ne pe Facebook aici >>> care este organizația din România care consideri că are cea mai mare nevoie de ajutorul nostru și te asigurăm că citim și analizăm fiecare propunere a ta. La fiecare câteva luni, schimbăm beneficiarul, așadar șansele ca ONG-ul propus de tine să devină beneficiarul nostru sunt foarte mari 😊❤️!

Istoric Donații zooPuncte zooplus

Donează zooPunctele și ajută animalele aflate în nevoie!

Să ajutăm împreună - donează zooPuncte!

zooPunctele reprezintă un program de fidelitate, prin care îți răsplătim în mod gratuit și fără nicio obligație, fiecare comandă plasată pe zooplus 🤗. Cu zooPunctele strânse îți poți lua orice produs dorit din  Magazinul de Recompense  sau, începând cu 1 iulie 2021, în premieră la zooplus România, le poți dona organizațiilor pentru animale (următoarele valori: 10, 50, 100, 150, 200 & 500 zooPuncte) 👇.

Cum se adună zooPunctele?

Pentru fiecare 5 LEI din totalul unei comenzi, vei primi un zooPunct. În plus, pentru fiecare comandă de peste 269 LEI vei primi de 2x mai multe zooPuncte la fiecare 5 lei cheltuiți peste această sumă. Și merită să urmărești campaniile noastre, pentru că oferim constant campanii suplimentare cu sute de zooPunte EXTRA 🤗.

💚 Sfat: Înscrie-te la newsletter-ul nostru și vei primi 333 zooPuncte CADOU!

💚 Sfat: Recomandă-ne unui prieten și vei primi 350 zooPuncte CADOU!

Cunoști o asociație pentru protecția animalelor care are nevoie urgentă de sprijin?

Căutăm întotdeauna organizații pentru protecția animalelor ale căror proiecte le putem sprijini împreună cu voi. În prezent, în România, avem 2 proiecte principale de donații active către ONG-uri locale:

1. Donarea zooPunctelor în valoarea lor în bani (programul de față, început la 01 iulie 2021 și având ca primul beneficiar pe Asociația pentru protecția Animalelor Măriuța)

2. Donarea a 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al tuturor produselor zoolove vândute în România (program început în aprilie 2021 și având ca primul beneficiar pe Asociația Pisici pe Creier din București)

Scrie-ne pe  Facebook aici >>>  pentru orice sugestie de ONG-uri ai avea pentru cele două programe, iar, dacă ești asociație și vrei să aplici direct pentru programul 10% zoolove (fără TVA), ne poți contacta direct, urmărind  pașii de aici.

Îți mulțumim în numele tuturor organizațiilor de protecție a animalelor beneficiare ale Programelor noastre de Donații din România!
zoolove ajută! Un gest mic cu impact mare ❤️
333 zooPuncte bonus pentru abonarea la newsletter
Recomandă zooplus prietenilor tăi și te recompensăm cu 350 puncte bonus