Tu donezi zooPunctele, zooplus se asigură că ajung la animalele care au cea mai mare nevoie 🐾

Donează-ți zooPunctele și fă o diferență în viața lor! ❤️

La zooplus, căutăm întotdeauna modalități prin care să putem ajuta animalele care sunt mai puțin norocoase decât "copilașii noștri" de acasă și să contribuim la eforturile remarcabile întreprinse de organizațiile pentru protecția animalelor din România. 

Clienții zooplus joacă un rol deosebit de important în această privință, pentru că fiecare zooPunct donat cu generozitate de către voi ajunge convertit în valoarea sa în bani la animalele care au cea mai mare nevoie din România. Astfel, cu fiecare donație a zooPunctelor, putem îmbunătăți împreună viața animalelor salvate și îngrijite de asociațiile de protecție a animalelor din țară.

Vom alege împreună cu tine fiecare organizație de protecție a animalelor care va fi beneficiara banilor donați de tine prin zooPuncte. Scrie-ne pe Facebook aici >>> care este organizația din România care consideri că are cea mai mare nevoie de ajutorul nostru și te asigurăm că citim și analizăm fiecare propunere a ta. La fiecare câteva luni, schimbăm beneficiarul, așadar șansele ca ONG-ul propus de tine să devină beneficiarul nostru sunt foarte mari 😊❤️!

Istoric Donații zooPuncte zooplus

 • Anul 2022

  Decembrie 2021 + Ianuarie 2022 - 37.143,15 RON (7.507,35 EUR) - Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola, din Pantelimon, județul Ilfov

  Februarie - 12.195,45 RON (2.465,82 Euro) Asociația World Animal Veterinary Emissaries, din Piteasca, jud. Ilfov

  Martie 💙💛 - 214,442.95 RON (37,077.11 EUR)  - Ca urmare a situației deosebite din Ucraina, în această lună am avut 2 beneficiari - 50% din donațiile colectate din România - 9.518,87 lei colectați - au ajuns la Asociația Kittyland  din Bragadiru, jud. Ilfov și restul de 50% din donații au reprezentat sprijin pentru oamenii și animalele în nevoie din Ucraina, prin intermediul organizației Casa lui Patrocle. De asemenea, zooplus Internațional a dublat valoarea zooPunctelor donate în Romania pentru Ucraina, dar a donat și o parte importantă din zooPunctele strânse internațional pentru aceeași cauză (92,943.17 RON) asociației Casa lui Patrocle, aceasta din urmă primind pentru luna martie în total 111,980.91 lei în scopul ajutorării animalelor din Ucraina.

  • În plus, zooplus Internațional a donat și o altă parte importantă din zooPunctele colectate internațional pentru Ucraina tot în România, respectiv asociației Red Panda din București, ca sprijin pentru implicarea activă în ajutorarea animalelor din Ucraina (92,943.17 RON)
  • Vezi aici toate detaliile despre implicarea zooplus Internațional în Ucraina.

  Aprilie 💙💛 - 33.394,04 RON (6.754,18 EUR) - Ca urmare a situației deosebite din Ucraina, în această lună am avut din nou 2 beneficiari - 50% din donațiile de zooPuncte din România - 5087,88 lei – au ajuns la Asociația Kittyland din Bragadiru, jud. Ilfov și restul de 50% au reprezentat sprijin pentru animalele în nevoie din Ucraina, prin intermediul organizației Casa lui Patrocle. În plus, asociația Casa lui Patrocle a primit și 50% din zooPunctele donate în luna aprilie de zooplus Spania (23.218,28 RON) pentru ajutorarea animalelor din Ucraina, Casa lui Patrocle primind pentru luna aprilie în total 28,306.16 RON.

  Mai + Iunie - 25.438,16 RON (5.144,84 EUR) - Asociația TNR din București

  Iulie + August - Asociația Valexiana din Sibiu (suma colectată va fi publicată în septembrie 2022)

  Septembrie + Octombrie - Asociația BabyCat Care din București ( suma colectată va fi publicată în noiembrie 2022)

Asociația BabyCat Care

Să ajutăm împreună - donează zooPuncte!

zooPunctele reprezintă un program de fidelitate, prin care îți răsplătim în mod gratuit și fără nicio obligație, fiecare comandă plasată pe zooplus 🤗. Cu zooPunctele strânse îți poți lua orice produs dorit din  Magazinul de Recompense  sau, începând cu 1 iulie 2021, în premieră la zooplus România, le poți dona organizațiilor pentru animale (următoarele valori: 10, 50, 100, 150, 200 & 500 zooPuncte) 👇.

Cum se adună zooPunctele?

Pentru fiecare 5 LEI din totalul unei comenzi, vei primi un zooPunct. Și merită să urmărești campaniile noastre, pentru că oferim constant campanii suplimentare cu sute de zooPunte EXTRA 🤗.

💚 Sfat: Înscrie-te la newsletter-ul nostru și vei primi 333 zooPuncte CADOU!

💚 Sfat: Recomandă-ne unui prieten și vei primi 350 zooPuncte CADOU!

Cunoști o asociație pentru protecția animalelor care are nevoie urgentă de sprijin?

Căutăm întotdeauna organizații pentru protecția animalelor ale căror proiecte le putem sprijini împreună cu voi. În prezent, în România, avem 2 proiecte principale de donații active către ONG-uri locale:

1. Donarea zooPunctelor în valoarea lor în bani (programul de față, început la 01 iulie 2021 și având ca primul beneficiar pe Asociația pentru protecția Animalelor Măriuța)

2. Donarea a 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al tuturor produselor zoolove vândute în România (program început în aprilie 2021 și având ca primul beneficiar pe Asociația Pisici pe Creier din București)

Scrie-ne pe  Facebook aici >>>  pentru orice sugestie de ONG-uri ai avea pentru cele două programe, iar, dacă ești asociație și vrei să aplici direct pentru programele noastre de donații, ne poți contacta direct, urmărind  pașii de aici. 

Îți mulțumim în numele tuturor organizațiilor de protecție a animalelor beneficiare ale Programelor noastre de Donații din România!

Aici găsești mai multe detalii despre eligibilitatea și inscrierea ONG-urilor pentru programele de donații zooplus.zooplus ajută! Împreună cu tine îi ajutăm pe prietenii cu 4 picioare!
zoolove ajută! Un gest mic cu impact mare ❤️
333 zooPuncte bonus pentru abonarea la newsletter
Recomandă zooplus prietenilor tăi și te recompensăm cu 350 puncte bonus

* Taxe transport **Preţ recomandat

333zooPuncte la Abonare
Newsletterul zooplus: oferte personalizate, 10%* la a doua comandă (*clienți noi) și multe surprize
Newsletterul zooplus: oferte personalizate, 10%* la a doua comandă (*clienți noi) și multe surprize
Alege animalul / animalele

Livrare

 • GLS
 • DPD

Plăți securizate

Urmărește zooplus

 • Google Play
 • App Store