Ajutor de urgență pentru cutremurele din Turcia și Siria

Dublăm zooPunctele donate pentru Turcia și Siria

Efectele devastatoare ale cutremurelor puternice din nordul Siriei și din Turcia ne-au atins profund inimile. Cu greu ne putem imagina situația gravă în care se află miile de oameni și animale de companie, care și-au pierdut casele și rudele. În zonele afectate, multe organizații implicate oferă ajutor de urgență, obținând, în același timp, o imagine de ansamblu a nevoilor supraviețuitorilor pentru a-i ajuta să se recupereze. Am dori să sprijinim aceste organizații împreună cu voi, dragii noștri clienți, și să contribuim cu ajutorul atât de necesar oamenilor și animalelor din aceste zone.

Cum pot ajuta clienții zooplus?

Puteți dona zooPuncte în cursul lunii martie, iar donațiile voastre vor fi trimise mai departe în valoarea lor în bani către Humane Society International și UNHCR, care ajută oamenii și animalele de companie aflate în dificultate din zonele afectate de cutremur.

Cum ajută zooplus:

zooplus va dubla toate zoopunctele donate în perioada 01.03. - 31.03.2023. Întreaga donație va merge către ajutorul de urgență pentru cutremur.

❤️🤍💚🖤

HSI ajută animalele rănite și afectate de cutremur

HSI ajută animalele rănite și afectate de cutremur

Echipa de intervenție în caz de dezastru a Humane Society International (HSI) oferă asistență la fața locului pentru a ajuta animalele, ceea ce include acordarea primului ajutor pentru animalele rănite, înființarea de spitale veterinare pe teren, precum și furnizarea de hrană, apă și provizii veterinare atât de necesare. În plus, cu sprijinul HSI, grupuri au reușit să trimită medici veterinari și să închirieze vehicule pentru a aduce provizii veterinare și de sprijin, ajutând în mod direct animalele și oamenii afectați de cutremur.

Ajutor umanitar de urgență în zonele devastate de cutremure

UNHCR oferă ajutor umanitar de urgență în zonele devastate de cutremure

UNHCR (Agenția ONU pentru Refugiați*), în cooperare cu alte agenții ale ONU, le răspunde cu sprijinul solicitat de urgență atât refugiaților, cât și comunităților gazdă din zonele puternic afectate de cutremurele devastatoare din Turcia și Siria. Sprijinul de urgență include pături, pachete cu alimente, seturi de bucătărie, saltele și corturi. Proviziile necesare sunt aduse prin transporturi aeriene și convoaie. Pentru a ajunge în nord-vestul Siriei, UNHCR transportă, de asemenea, ajutoare extrem de necesare prin intermediul unor convoaie transfrontaliere din Turcia, unde familiile se străduiesc să se protejeze în urma dezastrului, fiind nevoite să doarmă în aer liber la temperaturi foarte scăzute.

Donează 10 zooPuncte
Donează 50 de zooPuncte
Donează 100 de zooPuncte
Donează 150 de zooPuncte
Donează 200 de zooPuncte
Donează 500 de zooPuncte

* Sprijinim UNHCR prin intermediul partenerului național din Germania, UNO-Flüchtlingshilfe.

Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA *Taxe transport

Preț normal = Cel mai mic preț la care a fost vândut produsul în ultimele 30 de zile.

Livrare

  • GLS
  • DPD

Urmărește zooplus

  • Google Play
  • App Store