Ajutor de urgență pentru cutremurele din Turcia și Siria

Dublăm zooPunctele donate pentru Turcia și Siria


Bunăstarea oamenilor și a animalelor este o parte esențială a culturii noastre corporative. Prin urmare, este foarte important pentru noi să ajutăm oamenii care au pierdut practic totul peste noapte, precum și animalele de companie care au fost rănite sau și-au pierdut stăpânii lor iubiți după cutremurele devastatoare din Turcia și Siria.

În februarie, ca răspuns imediat la dezastru, am inițiat primul sprijin financiar în valoare de 25.000 EUR pentru Crucea Roșie (Germania) - organizație umanitară care a acționat direct încă de la început în zonele cele mai afectate.

În martie, datorită sprijinului vostru generos, am colectat și dublat toate donațiile de zooPuncte în mai multe țări. Suntem cu adevărat impresionați de numărul total de zooPuncte donate. Cu marea voastră dorință de a ajuta, putem susține acum organizațiile de caritate care oferă în mod continuu ajutorul atât de necesar.

263.018 EUR pentru ajutor de urgență în caz de cutremur

Cu această sumă putem sprijini mulți oameni și animale de companie, care - din cauza situației grave - au încă nevoie de sprijinul nostru. Vă mulțumim foarte mult!

❤️🤍💚🖤

Unde merg donațiile voastre:

131.509 EUR pentru Humane Society International

HSI ajută animalele rănite și afectate de cutremur

Echipa de intervenție în caz de dezastru a Humane Society International (HSI) oferă asistență la fața locului pentru a ajuta animalele, ceea ce include acordarea primului ajutor pentru animalele rănite, înființarea de spitale veterinare pe teren, precum și furnizarea de hrană, apă și provizii veterinare atât de necesare. În plus, cu sprijinul HSI, grupuri au reușit să trimită medici veterinari și să închirieze vehicule pentru a aduce provizii veterinare și de sprijin, ajutând în mod direct animalele și oamenii afectați de cutremur.

131.509 EUR pentru UNHCR (Agenția ONU pentru Refugiați*)

UNHCR oferă ajutor umanitar de urgență în zonele devastate de cutremure

UNHCR (Agenția ONU pentru Refugiați*), în cooperare cu alte agenții ale ONU, le răspunde cu sprijinul solicitat de urgență atât refugiaților, cât și comunităților gazdă din zonele puternic afectate de cutremurele devastatoare din Turcia și Siria. Sprijinul de urgență include pături, pachete cu alimente, seturi de bucătărie, saltele și corturi. Proviziile necesare sunt aduse prin transporturi aeriene și convoaie. Pentru a ajunge în nord-vestul Siriei, UNHCR transportă, de asemenea, ajutoare extrem de necesare prin intermediul unor convoaie transfrontaliere din Turcia, unde familiile se străduiesc să se protejeze în urma dezastrului, fiind nevoite să doarmă în aer liber la temperaturi foarte scăzute.

Donează 10 zooPuncte
Donează 50 de zooPuncte
Donează 100 de zooPuncte
Donează 150 de zooPuncte
Donează 200 de zooPuncte
Donează 500 de zooPuncte

* Sprijinim UNHCR prin intermediul partenerului național din Germania, UNO-Flüchtlingshilfe.