Garantăm siguranţa cumpărăturilor dumneavoastră

Siguranța datelor

La zooplus, știm că identitatea dumneavoastră are o mare valoare, așa că o protejăm ca atare. De la înfiinţarea zooplus, care a avut loc cu peste 10 ani în urmă, am utilizat cea mai performantă tehnologie disponibilă, pentru a vă proteja în acest sens.

✅ Plăţi sigure prin criptare SSL de 128 biţi, așa că o protejăm ca atare.

Folosim criptarea SSL de 128 biţi pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt protejate permanent. Acest lucru înseamnă că, ori de câte ori ne trimiteţi date precum adresa dumneavoastră sau date ale cardului de credit, acestea vor fi codificate astfel încât nimeni nu le poate accesa în afară de noi și dumneavoastră.

✅ Date securizate (Nu sunt transmise niciodată către terţi!)

Nu transmitem niciodată datele dumneavoastră personale în scop publicitar sau unor terţi. Datele dumneavoastră sunt folosite cu un singur scop: procesarea comenzii. Chiar și în cazul în care vă abonaţi la newsletter-ul nostru, vă vom trimite un e-mail adiţional de confirmare pentru a ne asigura că sunteţi de acord să primiţi mailuri de la noi.

✅ Un nume în care puteţi avea încredere

Suntem la dispoziţia clienţilor noştri şi a animalelor lor de companie de peste 15 ani. Aceasta înseamnă că am livrat peste 48 de milioane de colete în 28 de ţări din întreaga Europă. Dorim ceea ce este mai bun pentru clienţii noștri și să le dovedim că este sigur şi confortabil să faci cumpărături online.

Dacă aveţi vreo problemă referitoare la comandă sau la magazinul zooplus, puteţi contacta oricând Departamentul servicii clienţi prin formularul online de contact sau prin e-mail la service@zooplus.ro.

Pentru a afla şi mai multe informaţii despre politica noastră de protecţie a datelor, puteţi citi politica de confidenţialitate.