Programe donații zooplus: Condiții de participare

Dragi clienți zooplus & asociații de protecție a animalelor,

La zooplus, căutăm întotdeauna modalități prin care să putem ajuta animalele care sunt mai puțin norocoase decât "copilașii noștri" de acasă și să contribuim la eforturile remarcabile întreprinse de organizațiile pentru protecția animalelor din România.


Cum poți aplica direct la programele de donații zooplus?

Organizațiile de protecția animalelor pot aplica direct pentru obținerea donației! Trimite-ne un e-mail la zoolove_ro@zooplus.com cu următoarele informații:

 • scurtă descriere a organizației tale (în două - trei propoziții)

 • adresa URL a site-ului organizației

 • adresa URL a paginii de Facebook  (dacă este disponibilă)

 • e-mail de contact

 • adresa de contact

De asemenea, așteptăm cu nerăbdare și sugestiile clienților noștri. Ce organizație pentru protecția animalelor are nevoie în mod special de o donație, ce organizație se confruntă cu cele mai mari lipsuri? Spune-ne pe pagina de facebook zooplus sau la adresa de e-mail de mai sus! Ulterior, va avea loc un proces de selecție și de verificare a datelor organizațiilor propuse de clienții noștri și de contactare a organizațiilor.

Te rugăm să reții că organizațiile de protecție a animalelor în cauză trebuie să fie recunoscute în continuare drept non-profit. Sediul organizației trebuie să fie în România.

-----------

Procesul de selecție

Motivele obiective ale cererii trebuie să fie decisive pentru donația din partea zooplus. În acest moment un juriu intern verifică toate cererile depuse direct de ONG-uri și propunerile clienților zooplus cu asociații (propuneri pe pagina de facebook zooplus și adresa de e-mail de mai sus) și alege destinatarul donațiilor zooplus. Toate cererile primite sunt clasificate în conformitate cu următoarele:

 • statutul non-profit, adică organizația trebuie să fie recunoscută drept non-profit și să aibă sediul în România

 • angajament excepțional în sectorul protecției animalelor, adică îndeplinește un scop social, se angajează să protejeze animalele, iar ajutorul este limitat la proiectele din România

 • situația financiară actuală a organizației

 • eventual o urgență actuală, de exemplu o închidere iminentă din cauza deteriorării clădirii

 • perspectivă pentru următoarele câteva luni, de exemplu suprapopularea din cauza numărului mare de pisoi în primăvară și toamnă etc.

 • transparență, adică organizația documentează în mod deschis și cuprinzător pentru ce sunt utilizate donațiile

zooplus va anunța organizația aleasă pe site-ul www.zooplus.ro, înainte de începerea perioadei de donație. Desigur, organizația în cauză va fi înștiințată și prin e-mail! Toate organizațiile care ne-au solicitat direct ajutorul sau au fost sugerate de clienți rămân pe lista noastră de potențiali beneficiari de donații. La fiecare câteva luni, organizația ta are din nou șansa de a fi selectată de juriul nostru. Dorim să oferim tuturor organizațiilor eligibile șansa de a primi donații de la zooplus!

Așteptăm cu nerăbdare ca, împreună cu tine, clientul nostru, să sprijinim financiar organizațiile non-profit pentru protecția animalelor din România! Donațiile tale fac diferența!


Echipa ta zooplus ❤️