zoolove: Condiții de participare

Pas cu pas, împreună cu clienții noștri, zoolove îți sprijină asociația! Scrie-ne!

Condiții de participare zoolove

Dragi clienți zoolove,

zoolove face diferența. Pentru că 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al oricărui produs zoolove va fi donat unei organizații de protecție a animalelor! La fiecare câteva luni, alegem o organizație non-profit, care se va bucura de o donație din partea zoolove și a tuturor clienților care au decis să ajute animalele aflate în nevoie, cumpărând produse marca zoolove.

Cum poți aplica?

Organizațiile de protecția animalelor pot aplica direct pentru obținerea donației! Trimite-ne un e-mail la zoolove_ro@zooplus.com cu următoarele informații:

 • scurtă descriere a organizației tale (în două - trei propoziții)

 • adresa URL a site-ului organizației

 • adresa URL a paginii de Facebook  (dacă este disponibilă)

 • e-mail de contact

 • adresa de contact

De asemenea, așteptăm cu nerăbdare sugestiile clienților noștri. Ce organizație pentru protecția animalelor are nevoie în mod special de o donație, ce organizație se confruntă cu cele mai mari lipsuri? Spune-ne, zoolove ajută! Ulterior, va avea loc un proces de selecție și de verificare a datelor organizațiilor propuse de clienții noștri și de contactare a organizațiilor.

Te rugăm să reții că organizațiile de protecție a animalelor în cauză trebuie să fie recunoscute în continuare drept non-profit. Sediul organizației trebuie să fie în România.

Procesul de selecție

Motivele obiective ale cererii trebuie să fie decisive pentru donația din partea zoolove. Pentru moment, un juriu intern va verifica toate cererile și va alege destinatarul donației zoolove. Toate cererile primite sunt clasificate în conformitate cu următoarele:

 • statutul non-profit, adică organizația trebuie să fie recunoscută drept non-profit

 • angajament excepțional în sectorul protecției animalelor, adică îndeplinește un scop social, se angajează să protejeze animalele, iar ajutorul este limitat la proiectele din România

 • situația financiară actuală a organizației

 • eventual o urgență actuală, de exemplu o închidere iminentă din cauza deteriorării clădirii

 • perspectivă pentru următoarele câteva luni, de exemplu suprapopularea din cauza numărului mare de pisoi în primăvară și toamnă etc.

 • transparență, adică organizația documentează în mod deschis și cuprinzător pentru ce sunt utilizate donațiile

zoolove va anunța organizația aleasă pe site-ul www.zooplus.ro și pe pagina noastră de Facebook, înainte de începerea perioadei de donație. Desigur, organizația în cauză va fi înștiințată și prin e-mail! Toate organizațiile care ne-au solicitat direct ajutorul sau au fost sugerate de clienții și sponsorii zoolove rămân pe lista noastră de potențiali beneficiari de donații. La fiecare câteva luni, organizația ta are din nou șansa de a fi selectată de juriul nostru. Am dori să oferim tuturor organizațiilor eligibile șansa de a primi finanțare prin zoolove!

Așteptăm cu nerăbdare ca, împreună cu tine, clientul nostru, să sprijinim financiar organizațiile non-profit pentru protecția animalelor din România! Donația ta zoolove face diferența!


Echipa ta zoolove ❤️