zooplus Donații speciale - împreună ajutăm!

zooplus ajută! Împreună cu tine îi ajutăm pe prietenii cu 4 picioare!

Donații speciale în anul 2021 💚

Tu cumperi papa, noi donăm 3% din valoarea vânzărilor brandurilor Purizon, Wolf of Wilderness & Concept for Life!
Descoperă 🎄 Târgul de Crăciun 2021 🎅🎁


Descoperă Beneficiarii Campaniilor de Donații speciale:


Asociația "Căsuța lui Azor"

Asociatia Casuta lui azor

Asociația pentru protecția animalelor „Căsuța lui Azor” este o organizație non-profit din Focșani, Vrancea, fondată pentru a ajuta animalele rătăcite. Asociația are un adăpost cu o capacitate maximă de 200 de animale, majoritatea câinilor salvați de acolo având probleme de sănătate (paralizie, orbire, 3 picioare etc.). Căsuța lui Azor a reușit să salveze peste 500 de câini până în prezent.

Asociatia "CatKeen Brașov"

CatKeen

Asociația CatKeen este o organizaţie non-profit, fondată în 2019, în Brașov, ai cărei membri sunt voluntari aduşi împreună de respectul și dragostea faţă de pisicile străzii. CatKeen are în grijă cca. 140 de pisici și derulează mereu campanii de adopții naționale și internaționale, cât și campanii de sterilizări gratuite.

Asociatia "Casa lui Patrocle"

Asociația Casa lui Patrocle - beneficiarul campaniei noastre de donații!

Asociația pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle  este o organizație non-profit și este fondată în anul 2016. Asociația deține un adăpost de câini în satul Măriței, Dărmănești, cu o capacitate de cca. 100 de câini, iar în prezent au aproape 200 de câini, care au nevoie de resurse zilnic și care de abia așteaptă să fie adoptați și iubiți