zooplus Donații speciale - împreună ajutăm!

zooplus ajută! Împreună cu tine îi ajutăm pe prietenii cu 4 picioare!

Donații speciale în anul 2021 💚

  • 9.294,31 RON - World Animal Day: tu cumperi papa, noi donăm!

  • 34.609,10 RON - Donații de Crăciun: 7 campanii de succes!

Donații speciale în anul 2022 💚

  • 257.914,34 RON - 💙💛 Ajutăm animalele din Ucraina 💙💛

  • 12.441,92 RON - World Animal Day: Ajutăm împreună

  • 6.730 RON - Cumpără și fă un bine de Crăciun!

Tu cumperi papa, noi donăm 3% din valoarea vânzărilor brandurilor Purizon, Wolf of Wilderness & Concept for Life!
Descoperă 🎄 Târgul de Crăciun 2022 🎅🎁
Ajutor pentru Ucraina
Ziua Mondială a Animalelor


Descoperă Beneficiarii Campaniilor de Donații speciale:


Asociația "Căsuța lui Azor"

Asociatia Casuta lui azor

Asociația pentru protecția animalelor „Căsuța lui Azor” este o organizație non-profit din Focșani, Vrancea, fondată pentru a ajuta animalele rătăcite. Asociația are un adăpost cu o capacitate maximă de 200 de animale, majoritatea câinilor salvați de acolo având probleme de sănătate (paralizie, orbire, 3 picioare etc.). Căsuța lui Azor a reușit să salveze peste 500 de câini până în prezent.

Asociatia "CatKeen Brașov"

CatKeen

Asociația CatKeen este o organizaţie non-profit, fondată în 2019, în Brașov, ai cărei membri sunt voluntari aduşi împreună de respectul și dragostea faţă de pisicile străzii. CatKeen are în grijă cca. 140 de pisici și derulează mereu campanii de adopții naționale și internaționale, cât și campanii de sterilizări gratuite.

Asociația "Casa lui Patrocle"

Asociația Casa lui Patrocle - beneficiarul campaniei noastre de donații!

Asociația pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle este o organizație non-profit și este fondată în anul 2016. Asociația deține un adăpost de câini în satul Măriței, Dărmănești, cu o capacitate de cca. 100 de câini, iar în prezent au aproape 200 de câini, care au nevoie de resurse zilnic și care de abia așteaptă să fie adoptați și iubiți

Asociația "Red Panda"

Asociația Red Panda

Asociația Red Panda este o asociație non-profit din București care se ocupă de salvarea și reabilitarea animalelor, precum și sterilizarea și plasarea acestora în adopții și educația populației în legătură cu animalele fără stăpân. Red Pandas-au implicat, de asemenea, intens în ajutorarea animalelor provenite din Ucraina.

Fundația "Visul Luanei"

Fundația Visul Luanei

Fundația Visul Luanei este un ONG care se ocupă cu salvarea și tratamentul medical al animalelor sălbatice și reabilitarea lor, sterilizări de animale fără stăpân sau de companie, programe medicale sociale, adopții de animale de companie, gestionarea de proiecte de plantări și ecologizări, pepiniere de arbori și activități educative, printre altele și merită din plin sprijinul nostru!

Asociația "Green Cats"

Asociația Green Cats

Asociația Green Cats se ocupă cu sterilizarea, salvarea și reabilitarea pisicilor fără stăpân, precum și cu educarea comunității și tratarea pisicilor cu peritonita infecțioasă felină. În prezent, ei au în grijă în jur de 100 de pisici, pe lângă cele comunitare pe care le ajută.

Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA *Taxe transport

Preț normal = Cel mai mic preț la care a fost vândut produsul în ultimele 30 de zile.

Livrare

  • GLS
  • DPD

Urmărește zooplus

  • Google Play
  • App Store