Campania de donații de Crăciun zooplus

zooplus a donat 6.730 RON în campania de Crăciun!


Ne-am dorit un Crăciun special pentru toată lumea: pentru tine, pentru animalul tău de companie și pentru animalele care au nevoie de ajutorul nostru. Munca în echipă a făcut diferența și de data aceasta!

✨ Pentru fiecare produs vândut în perioada 29.11.2022 - 24.12.2022 din gama celor selectate mai jos pentru campania de donații de Crăciun, am donat 10 lei în scopuri caritabile asociației Green Cats! Cu ajutorul vostru, am reușit să strângem 6.730 lei, bani ce vor ajunge la pisicuțele asociației! ✨

Asociația Green Cats se ocupă cu sterilizarea, salvarea și reabilitarea pisicilor fără stăpân, precum și cu educarea comunității și tratarea pisicilor cu peritonita infecțioasă felină. În prezent, ei au în grijă în jur de 100 de pisici, pe lângă cele comunitare pe care le ajută.

Campania s-a desfășurat astfel:

Pentru fiecare gustare și/sau jucărie cumpărată la preț special, ți-ai bucurat pufosul și le-ai oferit și animalelor salvate un cadou frumos de Crăciun!

💚❤ Vă mulțumim tuturor pentru implicare! ❤💚SnackiesCosma în ediția de iarnăCosma Snackies Winter-Edition😺

Bucurie dublă pe timp de iarnă: 2 soiuri delicioase într-un singur tub. Gustări de calitate superioară fabricate 100% din pui și iepure.

Rocco Donut din piele de vităRocco Donut din piele de vită🐶

2x Rocco Donut din piele de vită delicioasă, învelită cu carne fragedă de pui sau de rață - ideale pentru a se juca și delecta!

Jucărie undiță 3 in 1 XXLJucărie undiță 3 in 1 XXL😺

Trezește instinctele de vânătoare al micului tău tigrișor cu undița 3 in 1 XXL chiar și în casă și bucură-te de momente distractive alături de pufos!

Trixie Mingiuță din cauciuc cu șnurTrixie Mingiuță din cauciuc cu șnur🐶

Mingiuță din cauciuc pentru câini, cu cordon și buclă, ideală pentru jocuri de tragere și aruncare - stimulantă și foarte populară, potrivită pentru sesiuni de joacă afară sau în casă.