Campania de donații de Crăciun zooplus

zooplus donează de Crăciun


Ne dorim un Crăciun special pentru toată lumea: pentru tine, pentru animalul tău de companie și pentru animalele care au nevoie de ajutorul nostru. Credem că împreună putem reuși - munca în echipă face diferența!

✨ Pentru fiecare produs vândut din gama celor selectate mai jos pentru campania de donații de Crăciun, 10 lei vor fi donați în scopuri caritabile asociației Green Cats în perioada 29.11.2022 - 24.12.2022! ✨

Asociația Green Cats se ocupă cu sterilizarea, salvarea și reabilitarea pisicilor fără stăpân, precum și cu educarea comunității și tratarea pisicilor cu peritonita infecțioasă felină. În prezent, ei au în grijă în jur de 100 de pisici, pe lângă cele comunitare pe care le ajută.

Iată cum funcționează:

Alege o gustare și/sau jucărie la preț special și nu numai că îți vei bucura pufosul, dar le vei oferi și animalelor salvate un cadou frumos de Crăciun!SnackiesCosma în ediția de iarnă Cosma Snackies Winter-Edition 😺

Bucurie dublă pe timp de iarnă: 2 soiuri delicioase într-un singur tub. Gustări de calitate superioară fabricate 100% din pui și iepure.

Rocco Donut din piele de vită Rocco Donut din piele de vită 🐶

2x Rocco Donut din piele de vită delicioasă, învelită cu carne fragedă de pui sau de rață - ideale pentru a se juca și delecta!

Jucărie undiță 3 in 1 XXL Jucărie undiță 3 in 1 XXL 😺

Trezește instinctele de vânătoare al micului tău tigrișor cu undița 3 in 1 XXL chiar și în casă și bucură-te de momente distractive alături de pufos!

Trixie Mingiuță din cauciuc cu șnur Trixie Mingiuță din cauciuc cu șnur 🐶

Mingiuță din cauciuc pentru câini, cu cordon și buclă, ideală pentru jocuri de tragere și aruncare - stimulantă și foarte populară, potrivită pentru sesiuni de joacă afară sau în casă.

Moș zooplus și Moș Nicolae au adus cadouri la fetițe și băieți. Hai să le vezi!
Descoperă 🎄 Târgul de Crăciun 2022 🎅🎁

Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA *Taxe transport

Preț normal = Cel mai mic preț la care a fost vândut produsul în ultimele 30 de zile.

333zooPuncte la Abonare
Newsletterul zooplus: oferte personalizate, 10%* la a doua comandă (*clienți noi) și multe surprize
Newsletterul zooplus: oferte personalizate, 10%* la a doua comandă (*clienți noi) și multe surprize
Alege animalul / animalele

Livrare

  • GLS
  • DPD

Plăți securizate

Urmărește zooplus

  • Google Play
  • App Store