Cum să beneficiezi de programul de fidelitate
Adună zooPuncte la fiecare comandă
Fără înregistrare suplimentară. GRATIS! Fără obligații.
Câștigă zooPuncte
Calcul simplu:
5,00 LEI = 1 zooPunct
La fiecare 5 lei cheltuiți peste suma de 269 lei: 5 lei = 2 zooPuncte
Folosește zooPunctele
Alege cadoul dorit și adaugă-l în coș alături de celelalte produse.
Sumar al regulilor pentru acumularea zooPunctelor:
Pentru fiecare 5,00 LEI din totalul comenzii, vei primi un zooPunct. Dacă totalul zooPunctelor nu este un număr rotund, acesta va fi rotunjit în sus începând de la 0,50 LEI . De exemplu pentru o sumă de 46,50 LEI vei primi 9 zooPuncte; pentru o sumă de 49,00 LEI , vei primi 10 zooPuncte. Comanzi mai mult, primești mai mult: pentru fiecare comandă de peste 269 LEI vei primi de 2x mai multe zooPuncte la fiecare 5 lei cheltuiți peste această sumă.

zooPunctele îți vor fi creditate după ce comanda e achitată integral, iar plata e înregistrată în sistemul nostru. Din motive tehnice, plăţile apar ca fiind înregistrate în sistemul nostru la aproximativ o zi după ce au fost înregistrate în contul tău.

Dacă valoarea comenzii şi plata scad în valoare (ex: din cauza unui retur sau a unei greşeli la livrare), veţi primi zooPuncte doar pentru valoarea achitată efectiv.

Pentru anumite oferte speciale, zooplus vă poate oferi zooPuncte extra. Aceste oferte speciale sunt publicate pe website-ul nostru şi vă ajută să câştigaţi premii mai rapid!