Tu cumperi ca de obicei, noi donăm Fundației Visul Luanei

Ajutăm animalele împreună

Pe 4 octombrie am sărbătorit Ziua Mondială a Animalelor. Ne-am dori ca fiecare animal de companie să se bucure de îngrijirea și atenția unei familii iubitoare. Am luat această zi ca pe o oportunitate de a ajuta animalele aflate în dificultate și de a le îmbunătăți viața. Prin această acțiune, am vrut să onorăm și să le mulțumim organizațiilor pentru animale, împreună cu tine, clientul nostru, pentru munca lor minunată! Astfel:

Am donat 20 de zooPuncte Fundației Visul Luanei pentru fiecare comandă plasată în perioada 4.10 - 9.10.2022.

 În final, am reușit să strângem împreună suma de 12.441,92 lei!
Vă mulțumim pentru sprijinul și implicarea voastră în această acțiune caritabilă! 💚

Procesul a fost foarte simplu:

  • clientul a cumpărat produsele preferate de la zooplus și a făcut un bine
  • zooplus a donat 20 zooPuncte pentru fiecare comandă plasată, indiferent de valoarea ei; nu au existat costuri suplimentare pentru clienți
  • toate zooPunctele colectate au fost transformate în sprijin financiar pentru Fundația Visul Luanei după încheierea campaniei
  • clientii au fost informați despre rezultatul final al donației

Fundația Visul Luanei este un ONG care se ocupă cu salvarea și tratamentul medical al animalelor sălbatice și reabilitarea lor, sterilizări de animale fără stăpân sau de companie, programe medicale sociale, adopții de animale de companie, gestionarea de proiecte de plantări și ecologizări, pepiniere de arbori și activități educative, printre altele și merită din plin sprijinul nostru!

Lucruri de știut despre Ziua Mondială a Animalelor

Cine a inventat Ziua Mondială a Animalelor?

Ziua Mondială a Animalelor este sărbătorită în fiecare an pe data de 4 octombrie, în memoria lui Francisc de Assisi, aceasta fiind ziua morții sale.

Sfântul Francisc de Assisi, un călugăr italian din secolul al XII-lea, a fost atât fondatorul Ordinului Franciscan, cât și unul dintre primii activiști cunoscuți pentru drepturile animalelor. Din punctul său de vedere, care era neobișnuit la acea vreme, animalele erau creaturi ale lui Dumnezeu la fel ca și oamenii. Francisc de Assisi se referea adesea la animale ca la frații și surorile sale.

"Toate creaturile pământului simt la fel ca noi, toate creaturile se străduiesc pentru fericire la fel ca noi. Toate creaturile pământului iubesc, suferă și mor ca și noi, deci sunt lucrări egale ale Creatorului Atotputernic - frații noștri."

Ce proiecte am sprijinit în 2021 și 2022?

În anul 2021, am reușit să strângem cu ajutorul vostru 9.294,31 lei în România de Ziua Mondială a Animalelor în perioada 21.09 - 03.10.2021, sumă care a fost donată Asociației Casa lui Patrocle.

În anul 2022, am reușit să strângem împreună suma de 12.441,92 lei în România - sumă donată asociației Visul Luanei.

Cum pot îmbunătăți viața animalelor?

Oricine își poate aduce contribuția pentru a ajuta animalele să ducă o viață mai bună.

  • căutați în magazine articole care nu implică suferința animalelor în producerea lor.
  • nu cumpărați ouă de la găini închise în cuști
  • cumpărați carne de la un măcelar în care aveți încredere și informați-vă despre originea și creșterea animalelor
  • dacă vă doriți un animal de companie, există mii de animale care așteaptă un cămin în adăposturile de animale!

Alte proiecte privind bunăstarea animalelor

Ajută animalele