46.292 EUR DONAȚI - Ajutor pentru animalele afectate de incendiile din Grecia

Sprijin de urgență  pentru incendiile din Grecia

Incendiile au făcut ravagii în Grecia, iar impactul devastator asupra iubiților noștri prieteni cu blană nu a fost trecut cu vederea. Nenumărate animale nevinovate au fost strămutate, rănite și lăsate fără hrană sau adăpost. Suferința pe care o îndură este sfâșietoare, dar împreună avem puterea de a face o diferență.

Noi credem în legătura profundă dintre oameni și animale și suntem dedicați să facem o schimbare pozitivă în viețile lor. V-am invitat să vă alăturați campaniei noastre caritabile și să vă extindeți dragostea și compasiunea față de cei care au cea mai mare nevoie de ea.

Ați ajutat donându-vă zooPunctele din cont în luna august 2023 pentru a sprijini animalele afectate de incendii. Pentru fiecare zooPunct donat, zooplus a dublat suma colectată, având astfel un impact direct asupra vieților acestor animale aflate în suferință.

În total am donat împreună 46.292 EUR către Animal Action Greece. Dedicarea lor neobosită pentru salvarea și îngrijirea animalelor în situații de urgență este cu adevărat lăudabilă. Prin parteneriatul cu Animal Action Greece, donațiile voastre au ajuns la cei din prima linie, asigurând că animalele afectate primesc îngrijirea, atenția medicală și sprijinul de care au nevoie.

Animal Action Greece distribuie fondurile necesare adăposturilor și organizațiilor pentru animale din întreaga țară care au cea mai mare nevoie de ele, cum ar fi "Dog's Voice", "Anima", adăpostul din insula Rhodos și multe altele.

Animal Action

Ajutor de urgență pentru incendiile din Grecia
Animal Action ajută animalele afectate de incendiile din Grecia

Activitatea organizației Animal Action Greece a început în 1959. Aceștia sunt mândri de ceea ce au realizat de-a lungul multor ani, fiind cea mai veche organizație de caritate pentru animale care funcționează în Grecia la nivel național. Viața multor animale a fost îmbunătățită prin munca lor. Obiectivele organizației sunt "prevenirea și alinarea cruzimii și a suferinței animalelor din Grecia" și ajută nenumărate organizații și adăposturi pentru animale de companie din întreaga țară.