Tu cumperi papa, noi donăm! Împreună ajutăm ❤️

💡 În perioada 21.09 - 03.10.2021, cu ajutorul vostru, am reușit să strângem 9.294,31 RON, sumă care va fi donată Asociației Casa lui Patrocle, din România.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Asociația Casa lui Patrocle - beneficiarul campaniei noastre de donații!

Animalele noastre sunt familia noastră, "copilașii noștri" și împărtășim cele mai dragi momente – unele bune, altele mai puțin bune, dar suntem mereu împreună. Dar nu la fel se întâmplă și cu animalele fără stăpân, iar aici intervin organizațiile pentru protecția animalelor, prin diverse mijloace, astfel încât și acestea să simtă măcar o picătură din ceea ce simt copilașii noștri blănoși în viața de zi cu zi.

Anul acesta, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, zooplus își arată din nou solidaritatea față de animalele mai puțin norocoase prin campania „Tu cumperi papa, noi donăm”! 

Astfel, în perioada 21.09-03.10.2021, zooplus donează 3% din valoarea vânzărilor brandurilor de top: Concept for Life, Wolf of Wilderness și Purizon Asociației Casa lui Patrocle, din România. Ei dețin un adăpost de câini în satul Măriței, Dărmănești, cu o capacitate de cca. 100 de câini, iar în prezent au aproape 200 de câini, care au nevoie de resurse zilnic și care de abia așteaptă să fie adoptați și iubiți

Tu cumperi papa, noi donăm 3% din valoarea vânzărilor Concept for Life!

Amicii noștrii Roosevelt și Hugo sunt răsfățați cu delicii, dar și cu multă atenție, deși nu a fost întotdeauna așa: Roosevelt a fost găsit încă de mic pe străzile din Toronto, iar Hugo a fost salvat în Fuerteventura. Astăzi, ei pot spera la un viitor fericit datorită angajamentului numeroaselor asociații care ajută animalele mai puțin norocoase. Poveștile lor sunt diferite, la fel și alimentația lor: din acest motiv hrana Concept for Life le oferă o dietă specială care satisface nevoile adaptate stilului de viață al lui Roosevelt și Hugo. Total adaptate la viața lor (nouă)!

Donăm 3% din valoarea vânzarilor Wolf of Wilderness!

Tess a fost salvată de o asociație din Marea Britanie în 2011 și de atunci a devenit un câine foarte iubitor, dulce și amuzant. În ciuda celor aproape 12 ani ai săi, ea reușește în continuare să se distreze și să-i țină ocupați pe colegii săi de la zooplus. Tess este mereu în căutarea unei hrane pure, inspirată din natură și pentru asta alege hrana pentru câini fără cereale Wolf of Wilderness – gustoasă & naturală!

Tu cumperi papa, noi donăm 3% din valoarea vânzărilor Purizon!

Lotti a fost adoptată de când era încă o cățelușă pe străzile Croației, iar Tango al nostru a fost salvat în schimb de „Crucea Albastră”. Ambii au devenit de atunci parte din familia zooplus. Cu ajutorul Purizon, Lotti și Tango strâng donații pentru animalele care nu au avut încă norocul să fie salvate. Pentru că amândoi adoră nutriția Purizon inspirată de natură!