Livrăm la easybox 🚚📦

Îți ridici comanda de la easybox când vrei tu, fără să mai aștepți după curier! Ecologic, simplu și comod!

Tu ne-ai spus că vrei livrare fără să aștepți după curier, iar noi te-am ascultat (mulțumim că ai mereu răbdare cu noi 🤗) și ne-am unit forțele cu Sameday easybox. Astfel, acum îți poți comanda produsele preferate, care sunt eligibile la easybox, ușor și rapid, chiar lângă casa ta, la cel mai apropiat locker easybox.

easybox este alegerea perfectă pentru tine:

24 din 24 h

Dacă vrei să-ți ridici comanda la ce oră vrei tu, fără să mai aștepți după curier. easybox e deschis 24h din 24h, 7 zile pe săptămână.

easybox

Dacă îți dorești un serviciu confortabil, fără să stai la cozi și fără să intri în contact cu livratorii.

fără CO2

Dacă grija față de mediu este importantă pentru tine. easybox este un serviciu green, cu 95% mai puține emisii de carbon. 

easybox

Dacă vrei să nu te deplasezi foarte departe, easybox este ideal. Cu o rețea de peste 3800 lockere (care continuă să se dezvolte) în toată țara, e aproape imposibil să nu găsești un easybox aproape de casa ta.

Ce este important de știut?

💳 Momentan, easybox este disponibil doar dacă ai selectat plata cu cardul online sau transfer bancar.

📦 Poți comanda doar produse mici și medii.

💡 Odată ce ai selectat card online sau transfer bancar ca metodă de plată, vei vedea automat în opțiunile de livrare dacă produsele selectate de tine sunt eligibile pentru easybox

🙁 Din cauza faptului că livrăm din mai multe depozite, în funcție de stocuri și rute disponibile, pot exista unele cazuri în care, deși produsele selectate de tine sunt de dimensiuni mici, să nu se califice. Ne pare rău și te asigurăm că lucrăm constant să îmbunătățim eligibilitatea produselor mici și medii pentru easybox.

📍 Pentru a selecta easyboxul dorit, trebuie să tragi de hartă în direcția zonei în care dorești livrarea și să dai click pe lockerul dorit. În aplicație și pe mobil, trebuie să selectezi iconița cu locația 📌 din dreapta, sus, pentru a ajunge la hartă.

📬 Când comanda ta ajunge la easybox vei primi un e-mail și SMS de la Sameday cu un cod QR și cod PIN. Cu aceste coduri poți debloca compartimentul în care se află coletul tău.

🕒 Poti ridica produsele din easybox în cel mult 36 de ore din momentul încărcării in locker de duminica până joi, în cel mult 48 de ore din momentul încărcării în ziua de sâmbătă și în cel mult 72 de ore din momentul încărcării în locker în ziua de vineri.

🚚 easybox are același preț de livrare accesibil de 9,90 / 12,90 lei  (sau gratis la comenzi  ≥ 199 LEI) cu care te-ai obișnuit, fără taxe sau comisioane suplimentare.