Cum să beneficiezi de programul de fidelitate
Creează-ți cont zooplus
În calitate de client zooplus înregistrat, poți folosi automat programul de fidelitate și primești 200 de zooPuncte drept cadou de bun venit.
Adună zooPuncte
La fiecare comandă primești 1 zooPunct pentru fiecare 5,00 LEI cheltuiți. Poți aduna puncte extra prin numeroase promoții.
Folosește zooPunctele
Adaugă recompensele favorite în coș chiar de la a doua comandă sau donează-ți zooPunctele unor organizații caritabile.
Cum funcționează colectarea zooPunctelor:
Pentru fiecare 5,00 LEI din totalul comenzii, vei primi un zooPunct. Dacă totalul zooPunctelor nu este un număr rotund, acesta va fi rotunjit în sus începând de la 0,50 LEI. De exemplu pentru o sumă de 46,50 LEI vei primi 9 zooPuncte; pentru o sumă de 49,00 LEI, vei primi 10 zooPuncte.

Poți aduna zooPuncte extra prin oferte sau promoții speciale. Acestea sunt promovate pe site-ul nostru și prin newslettere și te pot ajuta să primești recompensele favorite mult mai repede.

zooPunctele îți vor fi creditate după ce comanda a fost achitată integral, iar plata este înregistrată în sistemul nostru. Din motive tehnice, plăţile apar ca fiind înregistrate în sistemul nostru la aproximativ o zi după ce au fost înregistrate în contul tău.

Dacă totalul comenzii şi plata scad în valoare (ex: din cauza unui retur sau a unei greşeli la livrare), vei primi zooPuncte doar pentru valoarea achitată efectiv.

Click AICI >>> pentru Magazinul de Recompense 💝 ca să vezi ce poți achiziționa gratuit cu zooPunctele.