Coșul dumneavoastră

Coşul dumneavoastră este gol!

Alegerea Aparatului de tuns Moser

Un tuns pentru păr de animale cu capete de bărbierit schimbabile (de exemplu, MOSER® max45 sau MOSER® max50 ) oferă avantaje enorme, în special pentru lucrări de forfecare mai lungi și mai mari. Selectarea setului de tăiere poate fi adaptată optim la aplicația respectivă. Tabelul de mai jos vă va ajuta să alegeți capul de ras!

Pentru modelele cu reglarea integrată a lungimii tăierii (de exemplu, MOSER® 1400 , MOSER® Rex sau tăietorul fără fir Arco) puteți varia setul de tăiere, astfel încât să poată fi realizate diferite lungimi de tăiere. În cazul în care blana trebuie să rămână mai lungă de 3 mm, pe setul de tăiere se folosesc așa-numitele faguri de fixare, cu ajutorul cărora se pot atinge lungimi de tăiere de până la 25 mm.

Găsește aparatul potrivit animalul tău!

Aparate de tuns

Alegere mărimea potrivită:

  • S = până la 30 cm înălțime
  • M = 30 până la 50 cm înălțime
  • L = mai mare de 50 cm înălțime

Moser Max50

Tip 1250 / Max 50

Moser Max 50 este cel mai puternic aparat de tuns profesional, extra silențions, ergonomic, pentru tunderea completă a pisicilor mari și câinilor, chiar și cu blană încâlcită, cablu 3 m, incl. lamă și accesorii de curățat.

Moser Max45

Moser Max 45 / Type 1245

Moser Max 45 este un aparat de tuns puternic, cu 2 viteze, foarte silențios, potrivit pentru tunsul profesional al câinilor & pisicilor mari, 45 Watt, cu ulei de uns, lamă de 1 mm & 2 piepteni distanțieri, adaptor.

Moser Arco

Moser Arco / Type 1854

Moser Arco este un aparat cu baterii, fără fir, silențios, pentru tunderea completă a câinilor mici și pisicilor, cu 2 baterii reîncărcabile, înclocuibile, cu lamă din oțel, încărcător și set de accesorii.

Moser Rex

Moser Rex / Type 1230

Moser Rex este un aparat de tuns profesional Moser, ideal pentru animale sensibile, pentru un tuns complet al câinilor de talie mică și medie, fără substrat, silențioasă, puține vibrații, incl. lamă, lungime de tăiere reglabilă, set de curățat.

Găsește aparatul de tuns potrivit pentru dvs. max50 și max45

Aparatele de tuns profesionist Moser Max 45 și Moser Max 50 pot fi utilizate individual cu diferite capete de bărbierit, în funcție de tipul de piele. Iată un tabel care vă ajută să alegeți lama care se potrivește cel mai bine blănii câinelui dvs.

Toate marimile Moser

  • Sfat pentru a pune pieptenele: există un mic arc pe piepteni la marginea inferioară. Acesta trebuie să fie agățat în capul de bărbierit și apoi pieptenele este tras peste capul de bărbierit.

  • Pentru a asigura o durată de viață îndelungată a aparatelor de tuns, consultați capitolele despre curățare și îngrijire și  tuns profesionist.