Alegerea Aparatului de tuns Moser

Un aparat de tuns cu capete de tăiere schimbabile (de exemplu MOSER® max45 sau MOSER® max50) este foarte eficient, în special, pentru tunderea blănii lungi și dese. Capătul de tăiere se alege în funcție de nevoie.

Modelele cu reglare integrată a lungimii de tăiere (de exemplu MOSER® 1400, MOSER® Rex sau Moser Arco) permit ajustarea lungimii de tăiere. În cazul în care blana trebuie să fie mai lungă de 3 mm, se folosesc așa-numiții piepteni distanțatori, cu ajutorul cărora se pot obține lungimi de tăiere de până la 25 mm.

Găsește aparatul de tuns potrivit pentru 

nevoile animalului tău!

Aparate de tuns

Alegere mărimea potrivită:

  • S = până la 30 cm înălțime
  • M = 30 până la 50 cm înălțime
  • L = peste 50 cm înălțime

Moser Max50

Tip 1250 / Max 50

Moser Max 50 este cel mai puternic și mai silențios aparat de tuns. Acesta este potrivit pentru tunderea completă a câinilor și pisicilor mari. Aparatul taie fără efort blana mată.

Moser Max45

Moser Max 45 / Type 1245

Moser Max 45 este un aparat de tuns puternic, cu 2 viteze, foarte silențios, potrivit pentru tunsul profesional al câinilor & pisicilor mari, 45 Watt, cu ulei de uns, lamă de 1 mm & 2 piepteni distanțieri, adaptor.

Moser Arco

Moser Arco / Type 1854

Moser Arco este un aparat de tuns profesional cu două baterii reîncărcabile, potrivit pentru tunderea parțială și de detaliu a câinilor mari, precum și pentru tunderea completă a câinilor mici.

Moser Rex

Moser Rex / Type 1230

Moser Rex este un aparat de tuns rezistent și silențios pentru tunderea completă a câinilor mici și medii. Acesta este potrivit mai ales pentru patrupezii sensibili și care se tem de zgomote. 

Găsește aparatul de tuns potrivit pentru dvs. max50 și max45

Aparatele de tuns profesionist Moser Max 45 și Moser Max 50 pot fi utilizate individual cu diferite capete de bărbierit, în funcție de tipul de piele. Iată un tabel care vă ajută să alegeți lama care se potrivește cel mai bine blănii câinelui dvs.

Toate marimile Moser

Aparatele de tuns Moser max 45 și Moser max 50 se pot utiliza cu diferite capete de tăiere, în funcție de tipul de blană. 

  • Recomandare pentru fixarea pieptenelui distanțator: Pe margine inferioară a pieptenelui se găsește un mic arc. Acesta trebuie atașat la capătul de tăiere și apoi pieptenele trebuie tras peste capul de tăiere. 
  • Pentru a asigura o durată de viață îndelungată a aparatelor de tuns, consultați capitolele despre curățare și îngrijire și  tuns profesionist.