Cosma Snackuri

Cosma Snackuri

Pisicile iubesc Cosma Snackies!

Cosma Snackies, Snackies XXL și Snackies DUO sunt snackuri naturale, fără cereale, din carne pură sau pește pentru pisici. Bucățelele individuale sunt delicat liofilizate, astfel că se păstrează nutrienții importanți și gustul natural și complet. Cosma Snackies sunt deosebit de apreciate de medicii veterinari și părinții de pisici, pentru că le oferă acestora o gustare sănătoasă si au și o acceptabilitate foarte ridicată, datorită gustului lor natural. 

Răsfață pisica cu Cosma Jelly Snack!

Răsfață pisica cu Cosma Jelly Snack!

Noile snackuri fără cereale Jelly Snack de la Cosma conțin piept fin de pui, ton sau somon în gelatină delicioasă și  ușoară. Pliculețele practice îți vor permite să hrănești pisica ușor și în orice moment.Gustarea perfectă, fără cereale între mese.

Cosma Snackies

Cosma Snackies sunt snackuri premium, naturale pentru pisici, din 100 % carne proaspătă, pură sau pește. Bucățelele fără cereale au un gust intens și sunt chiar și pe placul pisicilor sensibile.

Cosma Snackies XXL

Cosma Snackies XXL sunt snackuri naturale din carne pură sau pește pentru pisici. Bucățelele extra mari oferă savoare îndelungată și sunt ideale pentru toate pisicile de rase mari. Snackurile fără cereale nu conțin aditivi și se remarcă prin gustul pur și intens.

Cosma Snackies DUO

 Cosma Snackies DUO sunt snackuri naturale, liofilizate din 100 % carne pură, proaspătă, pește sau fructe de mare. Răsfață-ți pisica cu savoarea dublă a acestor snackuri fără cereale, pentru că fiecare tub conține 2 sortimente delicioase.      

Cosma Snackies Minis: cubulețe mini - gust maxi!

Cosma Snackies Minis liofilizate, minicubulețe fără cerele din 100% carne sau pește pur - naturale, fără aditivi, ideale drept topping sau snackuri pentru pisoi, pisici adulte și senioare