Ce trebuie să știi despre Hill’s

Hills

Filozofia Hills

Experți în nutriție, iubitori de animale

Experții în nutriție și medicii veterinari de la Hill’s folosesc cele mai moderne descoperiri din domeniul nutriției și cercetării pentru a dezvolta produse alimentare inovatoare, care să ajute animalele de toate vârstele și dimensiunile să se bucure pe deplin de viață și să rămână sănătoase și în formă pe termen lung.  

Filozofia Hills

Cooperare cu partenerii noștri patrupezi

Hrana Hill's este dezvoltată în cooperare cu partenerii noștri cu patru picioare de către experți în nutriție și medici veterinari în centrul nostru Pet Nutrition. Aici hrana este preparată din ingrediente de înaltă calitate, ceea ce duce la o îmbunătățire vizibilă a bunăstării animalelor. Iar partenerii noștri patrupezi ne ajută să decidem ce gust este cel mai bun. 

Hills

Hrană și un cămin primitor

Cu ajutorul tehnologiilor alimentare testate clinic și soluțiilor nutriționale inovatoare, Hill’s dezvoltă o hrană care poate schimba, cu adevărat, viața animalelor. Hill’s se mândrește că poate oferi o hrană perfect adaptată pentru fiecare animal în parte: sprijinim dezvoltarea sănătoasă a cățeilor și pisoilor, avem produse pentru nevoile speciale în ceea ce privește sănătatea ale animalelor adulte și ajutăm animalele în vârstă să își păstreze vitalitatea și la bătrânețe.   

Hills

Hrana care poate schimba viața

Hrana Hill’s nu este importantă numai pentru a schimba viața animalelor printr-o nutriție optimă, ci și pentru a lua parte la o serie de activități caritabile, care ajută animalele din întreaga lume să aibă o viață mai bună. Programele de voluntariat Hill’s, „Food, Shelter, Love™“ și „Caring Hearts“, ajută milioane de animale din întreaga lume să își găsească un adăpost și, de asemenea, sprijină reconstrucția după dezastrele naturale și luptă împotriva cruzimii animalelor. 

Hills

Hill’s contribuie la o lume mai bună

Hill’s se mândrește că își transformă valorile în fapte. Ne angajăm activ să reducem emisiile de dioxid de carbon, consumul de apă și generarea de deșeuri. Hill’s acordă importanță facilităților construite și gestionate în mod sustenabil. Ne străduim să procurăm ingredientele din surse regionale din Europa, pentru a menține redus impactul asupra mediului al rutelor scurte de transport.