Coșul dumneavoastră

Coşul dumneavoastră este gol!

Curățare și Întreținere

De ce este important să întrețineți aparatul de tuns?

Curățarea și îngrijirea periodică vă vor oferi o durată de viață mai lungă a aparatului de tuns și în special a lămii. Ungerea și menținerea reduc frecarea, căldura și uzura capului de bărbierit. Dacă întreținerea este neglijată, aparatul este supus unei stresuri mai mari, ceea ce duce la uzura dispozitivului și a cutiei de viteze, dar și la reducerea duratei de viață a bateriei și a performanțelor de tăiere.

Întreținere lamă

Cum întrețineți setul de tăiere?

Majoritatea cliperelor Moser sunt echipate cu sistemul de schimbare rapidă a setului de tăiere „Schimbare rapidă”. Datorită acestui sistem de schimbare rapidă, setul de tăiere poate fi îndepărtat rapid și ușor de pe mașină.

Dacă este posibil, curățați setul de tăiere cu o perie după fiecare forfecare și ulei în cele 5 puncte importante (a se vedea ilustrația)

După ulei, puneți dispozitivul de tăiere din nou pe dispozitiv.

Pentru tunsori de păr pentru animale care nu sunt echipate cu un sistem de schimbare rapidă, vă rugăm să înșurubați setul de tăiere cu o șurubelniță. Curățați cuțitul de bărbierit și pieptene de ras cu o perie și ulei suprafețele de tăiere cu ulei de tăiere. După ulei, înșurubați cuțitul de ras și pieptene de ras înapoi pe dispozitiv

Apoi folosiți mașina timp de aproximativ 10 secunde pentru a distribui uleiul uniform pe suprafața de tăiere

Videoclipurile noastre de îngrijire vă arată exact cum se face. Pur și simplu faceți clic pe videoclipul corespunzător tipului de dispozitiv.

Ungere