Ce personalitate are pisica ta? Prinde 2x zooPuncte la brandurile selectate* pentru pisi!

 Ce personalitate are animăluțul tău? Prinde 2x zooPuncte la brandurile selectate*!

Pisicile, la fel ca și oamenii, au propriile lor personalități. Unora le place să stea întinse pe canapea toată ziua și să doarmă mult, altora le place să-și savureze orice bucățică din hrană și să fie foarte exigente la hrana pe care i-o oferi. Mai sunt și unele cărora nu le scapă nicio noutate și au parte de cele mai chic și trendy accesorii! Descoperă fiecare personalitate pentru a vedea ce hrană și accesorii se potrivesc cel mai bine cu personalitatea pisicii tale!

Iar pentru orice produs achiziționat (cu excepția snackurilor și a nisipului) aparținând brandurilor preferate* ale personalităților noastre, vei obține 2x zooPuncte! 

*Branduri pentru pisici participante în campanie: Wild Freedom, Purizon, Concept for Life, Rosie's Farm, Feringa, Greenwoods, Smilla, Cosma, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, și kooa.

Este pisica ta un gurmand?

Gurmandul

Este pisica ta o gurmandă? Dacă savurează orice bucățică cu foarte multă atenție și îi plac rețetele rafinate, cu multă carne și pline de arome delicioase și sofisticate - atunci da!

Cosma
Tiaki
ModernLiving_LP
NaturalParadise
"Cartoful de canapea"

"Cartoful de canapea"

Este pisica ta un "cartof de canapea"? Fie că stă întinsă pe canapea, în pat sau într-un loc mai puțin așteptat, probabil că îți vei găsi pisica dormind. Să se odihnească și să mănânce bine probabil sunt lucrurile ei preferate! Și ale noastre :)

Feringa
Rosie's Farm
ModernLiving_LP
Tiaki
Este o diva trendy pisica ta?

Diva trendy

Este o divă trendy pisica ta? Unele pisici chiar sunt adevărate modele, și acest lucru iese în evidență! Au nevoie de mai multă îngrijire pentru frumusețea lor, mai multe accesorii trendy și desigur - hrană adaptată nevoilor lor! Adevărate influencerițe!

Smilla
NaturalParadise
Tiaki
kooa
Este un vânător neînfricat pisica ta?

Vânătorul neînfricat

Este un vânător neînfricat pisica ta? Dacă îi place hrana cu multă carne proaspătă și vânatul muștelor sau altor jucării din pluș prin casă, atunci sigur este! Să nu uităm nici de strămoșii pisicii tale - instinctul de vânător este înnăscut în orice pisică

Wild_Freedom
Purizon
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Este pisica ta mereu în formă?

Mereu în formă

Este pisica ta mereu în formă? Dacă pisicii tale îi place să facă sport și să mănânce o hrană sănătoasă, cu legume și alte ingrediente benefice sănătății, atunci sigur este adepta stilului de viață sănătos și are grijă de silueta ei!

Greenwoods_Food
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Tiaki
Tigerino: nisip pentru fiecare personalitate

*Campania este valabilă în perioada 03.10 - 31.10.2023, ora 23:59. zooPunctele duble se acordă la cumpărărarea oricărui produs (cu excepția snackurilor pentru câini și pisici și nisipului pentru pisici) de la următoarel branduri:  Feringa pentru pisici, Rosie's Farm pentru pisici și câini, Purizon pentru pisici și câini, Wild Freedom pentru pisici, Greenwoods pentru pisici și câini, Concept for Life pentru pisici și câini, Smilla pentru pisici, Cosma pentru pisici, Lukullus pentru câini, Wolf of Wilderness pentru câini, Rebel Belle pentru câini, Rocco pentru câini, Briantos pentru câini, TIAKI pentru pisici și câini, Modern Living pentru pisici și câini, Natural Paradise pentru pisici, Nomad Tales pentru câini și kooa pentru pisici și câini.