Ce personalitate are câinele tău? Prinde 2x zooPuncte la brandurile selectate* pentru cuțu!

 Ce personalitate are animăluțul tău? Prinde 2x zooPuncte la brandurile selectate*!

Câinii, la fel ca și oamenii, au propriile lor personalități. Unora le place să stea întinși pe canapea toată ziua și să doarmă mult, altora le place să-și savureze orice bucățică de hrană și să fie foarte exigenți la hrana pe care le-o oferi.. Mai sunt și unii cărora nu le scapă nicio noutate și au parte de cele mai chic și trendy accesorii! Descoperă fiecare personalitate pentru a vedea ce hrană și accesorii se potrivesc cel mai bine cu personalitatea câinelui tău!

Iar pentru orice produs achiziționat (cu excepția snackurilor și nisipului) aparținând  brandurilor preferate* ale personalităților noastre, vei obține 2x zooPuncte! 

*Branduri pentru câini participante în campanie: Wolf of Wilderness, Purizon, Concept for Life, Rosie's Farm, Lukullus, Greenwoods, Briantos, Rocco, Rebel Belle, TIAKI, Modern Living și kooa.

Vânător neînfricat

Vânătorul neînfricat

Este un vânător neînfricat câinele tău? Dacă îi place hrana cu multă carne proaspătă și vânatul muștelor sau altor jucării plușate prin casă, atunci sigur este! Să nu uităm nici de strămoșii câinelui tău - instinctul de lup e înnăscut în el!

Wolf_of_Wilderness
Purizon
NomadTales
Tiaki
Gurmand adevărat

Gurmandul adevărat

Este un gurmand adevărat câinele tău? Dacă savurează orice bucățică cu foarte multă atenție și îi plac rețetele rafinate, cu multă carne și pline de arome delicioase și sofisticate - atunci ai un gurmand adevărat în casă!

Rocco
Tiaki
ModernLiving_LP
Wolf_of_Wilderness
"Cartof de canapea"

"Cartoful de canapea"

Este câinele tău un "cartof de canapea"? Fie că stă întins pe canapea, în pat sau într-un loc mai puțin așteptat, probabil că îți vei găsi cățelul dormind. Să se odihnească și să mănânce bine probabil sunt lucrurile lui preferate. La fel ca și ale noastre

Lukullus
Rosie's Farm
Tiaki
ModernLiving_LP
Diva trendy

Diva trendy

Este o divă trendy câinele tău? Unii câini chiar sunt adevărate modele, iar acest lucru se observă! Au nevoie de mai multă îngrijire pentru frumusețea lor, mai multe accesorii trendy și desigur - hrană adaptată nevoilor lor! Niște influenceri adevărați!

Concept_for_Life
kooa
Tiaki
NomadTales
Este câinele tău mereu în formă?

Mereu în formă

Este câinele tău mereu în formă? Dacă câinelui tău îi place să facă sport și să mănânce o hrană sănătoasă, cu legume și alte ingrediente benefice sănătății, atunci sigur este adeptul stilului de viață sănătos și are grijă de silueta sa!

Briantos
Greenwoods_Food
RebelBelle
Tiaki

*Campania este valabilă în perioada 03.10 - 31.10.2023, ora 23:59. zooPunctele duble se acordă la cumpărărarea oricărui produs (cu excepția snackurilor pentru câini și pisici și nisipului pentru pisici) de la următoarel branduri:  Feringa pentru pisici, Rosie's Farm pentru pisici și câini, Purizon pentru pisici și câini, Wild Freedom pentru pisici, Greenwoods pentru pisici și câini, Concept for Life pentru pisici și câini, Smilla pentru pisici, Cosma pentru pisici, Lukullus pentru câini, Wolf of Wilderness pentru câini, Rebel Belle pentru câini, Rocco pentru câini, Briantos pentru câini, TIAKI pentru pisici și câini, Modern Living pentru pisici și câini, Natural Paradise pentru pisici, Nomad Tales pentru câini și kooa pentru pisici și câini.