Creează profilul animăluțului tău de companie ❤️

Vrem să-ți cunoaștem animăluțul minunat! Creează profil >

zooplus vrea să fie alături de voi!

Creează un profil pentru copilașul tău și vei primi informații și recomandări personalizate, felicitări de ziua de naștere și promoții exclusive pentru animăluțul adorat. 

Ce trebuie să faci? Creează-i profilul, completând numele, tipul animăluțului și data de naștere a acestuia.

Nu uita să accepți Termenii și condițiile în momentul creării profilului animăluțului tău și să te abonezi la newsletterul zooplus (în cazul în care nu ești abonat/abonată deja).


Creează-i profilul și bucură-te de avantaje!

CREEAZĂ PROFILUL animăluțului tău de companie

Cum să te bucuri de aceste avantaje?

Cadou de ziua animăluțului tău din primul profil creat!Ziua de naștere

Animăluțul asociat primului profil creat va primi anual, de ziua lui de naștere, o surpriză specială!

Promoții și vouchere personalizatePromoții exclusive

Primești vouchere personalizate și oferte speciale

Te mai așteaptă și alte surprize!Și multe alte surprize

Creează profilul și de restul ne ocupăm noi. 😊

Termeni și condiții:

Pentru a primi promoții, oferte și recompense exclusive, pe baza datelor furnizate în "Profilul animalului meu de companie", este necesar ca utilizatorul să fie abonat la newsletter-ul zooplus, să creeze un profil al animalului de companie în contul său de client și să accepte drepturile de proprietate intelectuală și de utilizare a datelor despre animalele de companie.

Ziua de naștere a animalului de companie:

Dacă utilizatorul introduce ziua de naștere în profilul animalului său de companie, va primi o felicitare pe mail cu această ocazie. În plus, va primi și un cadou de ziua de naștere a animalului său de companie. Dacă un utilizator are mai mult de un animal și prin urmare - mai multe profiluri, va primi doar un cadou, de ziua de naștere a animalului al cărui profil a fost creat prima dată.

Pentru a primi felicitarea și cadoul de ziua de naștere sunt necesare abonarea la newsletter-ul zooplus și acceptarea drepturilor de proprietate intelectuală și de utilizare a datelor animalului de companie.

Cadoul poate fi valorificat în termen de 60 de zile de la primirea e-mailului, în magazinul în care a fost creat profilul animalului de companie. Acest cadou este limitat la o dată pe an per utilizator, indiferent dacă utilizatorul schimbă ziua de naștere a animalului de companie, după ce a primit cadoul. În cazul decesului animalului, utilizatorul nu va mai primi un cadou pentru profilul respectiv. Cadoul de ziua de naștere va fi oferit următorului animal de companie, a cărui zi de naștere urmează în acel an.

zooplus își rezervă dreptul de a face, în orice moment, modificări sau completări la termenii și condițiile de participare și/sau recompensare, sau la alte procese descrise în acești termeni și condiții.