Politica de retur și dreptul de retragere

Dreptul de retragere

Aveți dreptul să vă retrageți din contract în termen de paisprezece zile, fără indicarea vreunui motiv. Perioada de retragere expiră după paisprezece zile și începe din ziua în care dumneavoastră sau un terț, altul decât transportatorul, ați intrat în posesia bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați (zooplus SE, Sonnenstrasse. 15, 80331 München, Germania, telefon:0317-801-264, formular de contact) printr-o declarație clară despre decizia dumneavoastră. Pentru a vă încadra în termenul de retragere este suficient să ne anunțați în termenul menționat

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. 

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Bunurile vor fi returnate la:

zooplus SE c/o Dirks Consumer Logistics

Skalski-Logistic Park Wroclawska 36 Street

55-020 Zorawina (Wojkowice)

Polonia

fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Termenul limită este respectat dacă expediați bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

Sfârșitul politicii de anulare

Operator magazin online

Contractul este încheiat cu zooplus SE dacă nu este specificat altfel.

zooplus SE

Sonnenstraße 15

80331 München

Germania

zooplus.ro este denumirea comercială a zooplus, companie înregistrată în Germania.

Număr înregistrare München: HRB 125080

Cod TVA german: DE 200 164 421

Cod TVA românesc: RO30866743

Comitetul executiv

Geoffroy Lefebvre

Andreas Maueröder

În cazul cererilor de modificări ulterioare, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții. Mesajele incluse în colet nu vor fi luate în considerare ulterior.

Echipa noastră de relații cu clienții este disponibilă de luni până vineri, între orele 8-18.

Pentru vizualizarea integrală a Termenilor & Condițiilor noastre, vă rugăm să consultați această pagină.