100 zooPuncte gratis la comenzi de +179 lei

100 zooPuncte gratis la comenzi de min. 179 lei, dacă aplici codul 100PUNCTE

 ✔️ zooPunctele Gratis se întorc cu

🎁 100 zooPuncte EXTRA CADOU la orice comandă de +179 lei

✔️ Dacă aplici codul de voucher: 100PUNCTE ✔️


Se spune că nu poți să scapi dintr-o situație neplăcută, până nu înveți să apreciezi lucrurile bune pe care le ai în viață, în special pe cele din acea situație. De exemplu, se simte deja o depresie generală în aer cum vara se apropie de sfârșit ⛅. Cum am putea scăpa de această depresie? Păi am putea începe să fim recunoscători și să ne bucurăm de fiecare minut rămas din vară, pentru că e încă superb afară și vara nu s-a terminat, am putea să observăm că toamna va veni totuși cu niște culori splendide, cu revederea colegilor de la școală, cu orașe și localități mai pline de viață, cu mai mult timp pentru introspecție, dar și cu un teren propice pentru proiecte și planuri noi de viitor, pentru că, să nu uităm, fiecare sfârșit înseamnă și un nou început 😊.

Contribuim și noi, la zooplus, cu un mic ajutor la zâmbetul tău și al copilașilor cu 🐾 și 🪶 cu 100 zooPuncte cadou, la orice comandă de minimum 179 lei, dacă aplici codul 100PUNCTE în coș, înainte de finalizarea comenzii. îți dorim o vară minunată în continuare și spor la shopping 🌞!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

✔️ Ești nou pe zooplus și nu știi ce poți face cu această ofertă? Pe scurt, obții la următoarele comenzi hrană, gustări sau accesorii, orice vrei tu de 100 zooPuncte din Magazinul de recompense, GRATIS ✔️. Campania e valabilă în perioada 23.08 - 29.08.2022, ora 23.59. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------