Împreună cu tine îi ajutăm pe prietenii cu 4 picioare!

Împreună cu tine ajutăm cele mai puțin norocoase animale.

Din păcate, nu toate animalele sunt la fel de norocoase precum animalele de companie ale clienților noștri. Multe nu au un adăpost, unde cineva să aibă grijă de ele. Pentru noi, este important să sprijinim animalele aflate în nevoie. În 2019, prin diverse proiecte naționale și internaționale am sprijinit multe asociații pentru bunăstarea animalelor. Aflați acum mai multe despre cum contribuie zooplus la întrajutorarea animalelor mai puțin norocoase.

zooplus ajută: principalele noastre donații din 2019

10% Discount pentru organizațiile de protecție a animalelor

10% reducere pentru organizațiile de protecție a animalelor

Foarte multe animale din România se află în situații dificile sau nu au un adăpost. În aceste cazuri aproape fără speranță, intervin adesea organizațiile de caritate și adăposturile afiliate lor pentru a le oferi acestora un acoperiș și îngrijirea necesară. Noi dorim să le sprijinim în efortul lor și de aceea le-am oferit și le oferim organizațiilor caritabile și adăposturilor cu statut oficial o reducere de 10% la comenzile de minimum 400 lei.

159.000 euro donați către VIER PFOTEN

Tu cumperi, noi donăm sufletelor care au cea mai mare nevoie.

Cu ocazia aniversării de 20 de ani a companiei noastre, am organizat Săptămâna Carității. Și pentru că 20 de ani de zooplus au fost un motiv real de a sărbători, am donat 20% din prețul de vânzare cu amănuntul al produselor unei mărci exclusive zooplus. Astfel, am strâns și donat o sumă de 159.000 de euro organizației de protecție a animalelor VIER PFOTEN, un ONG activ implicat pentru drepturile animalelor, la nivel local și internațional.

Strângere de fonduri pentru Ziua Mondială a Animalelor 2019

Donații pentru animale de Ziua Mondială a Animalelor

De Ziua Mondială a Animalelor în 2019, magazinul din Germania a vândut pături pufoase la preț de 1 euro. Suma colectată s-a ridicat la 11.770 de euro și a fost donată organizației pentru bunăstarea animalelor Streunerglück e.V. și fermei de cai Boomerang GmbH. În plus, angajații zooplus au ajutat la reconstrucția padocurilor, grajdurilor și arenei de echitație din incinta fermei. 

Donații din depozitele zooplus

Donații din depozitele zooplus

zooplus are o rată de retur scăzută. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca un client să returneze marfa. Dacă un produs este returnat nedeteriorat și nedeschis, acesta va fi verificat cu atenție de către noi. Produsele clasificate drept reutilizabile sunt donate organizațiilor pentru bunăstarea animalelor selectate și înregistrate în diferite țări precum Germania, Olanda, Franța și Polonia. 

Retururile în stare perfectă ajung la animalele fără stăpân

Dacă ai returnat vreodată vreun produs cumpărat de pe zooplus.ro și te-ai întrebat ce s-a întâmplat cu el, ei bine, dacă produsul a fost nedeteriorat și în stare perfectă, te anunțăm că el a rămas în România și a fost donat unui adăpost de animale plin cu suflete și codițe nevinovate, anume APAM'S Sanctuary Romania. De la hrană uscată, la lapte praf pentru puiuți, cuști pentru căței, nisip pentru pisicuțe sau jucării, toate au fost donate și au adus un strop de bucurie acolo unde este cea mai mare nevoie.

Enzoo, câinele ghid

Enzoo, câinele ghid adoptat de zooplus

Câinii ghid facilitează foarte mult viața persoanelor cu dizabilități fizice. Formarea unui astfel de câine este foarte complexă și presupune costuri foarte mari. În Olanda, zooplus a adoptat un câine ghid pentru nevăzători și va suporta toate costurile pentru instruirea lui. Numele câinelui a fost ales prin vot chiar de către clienții zooplus. Astfel, câinele poartă acum numele de „Enzoo“– o combinație între numele Enzo și „zoo“ de la zooplus.

Enzoo este antrenat pentru a deveni câine ghid de organizația olandeză KNG. După 1 an și cinci luni, acesta este pregătit să ajute persoanele cu dizabilități fizice, precum cele cu deficiențe de vedere. 

Time to share: 201.351 euro donați pentru bunăstarea animalelor

Tu ai cumpărat de la zooplus, noi am donat!

10% din valoarea produselor vândute de mărcile noastre exclusive ★: Wolf of Wilderness, Purizon, Wild Freedom și Concept for Life au fost donate organizațiilor dedicate bunăstării animalelor.

Împreună cu voi am reușit să facem fapte bune și să donăm în total 201.351 € diferitelor organizații de protecție a animalelor din Europa. În Germania, Tiertafel Hamburg e.V., Tiertafel München e.V., S.A.T. Tiertafel Essen e.V. și Tierrettung München e.V au beneficat de sprijinul nostru. În plus, susținem proiectul WWF "Koalas in Australia", prin care ajutăm la îngrijirea urșilor Koala răniți în incendiile devastatoare din Australia.  

zooplus folosește 100% energie electrică verde

zooplus folosește 100 % energie electrică verde

Protejarea climei este, de asemenea, un mod a proteja animalele! De aceea, zooplus folosește 100% energie electrică verde pentru birourile sale din München. Energia electrică provine din surse de energie ecologică și este testate TÜV Nord. Economiile de carbon realizate astfel se ridică la 121,88 tone pe an. Click aici pentru a vedea Certificatul de Protecție Climatică, emis de partenerul nostru energetic, Lichtblick.

Donează-ți zooPunctele și fă o diferență în viața lor! ❤️
zoolove ajută! Un gest mic cu impact mare ❤️