💡 Informații actualizate despre Coronavirus 💡

Este Coronavirus periculos pentru câini și pisici?

Coronavirus se răspândește rapid, iar informațiile despre el țin prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Îți oferim răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de Coronavirus în cazul câinilor și pisicilor, dar și cu privire la livrarea coletelor

❓ Coronavirus: Periculos pentru câini & pisici?

Ce este coronavirusul felin și cel canin? Vă explicăm tot ceea ce aveți nevoie să știți în acest articol informativ.

❓ Mai pot trimite comanda?

zooplus are momentan suficient stoc pentru a procesa toate comenzile.

Cu toate acestea, întrucât în prezent nu este posibil să se estimeze cât timp va continua situația actuală excepțională sau dacă se va agrava, putem face declarații doar despre starea actuală.

Facem tot posibilul pentru a menține disponibilitatea produselor noastre la cel mai înalt nivel posibil.

Dacă stocul unui anumit produs este epuizat, vă putem oferi, cu siguranță, un produs alternativ adecvat din gama noastră.

❓ Mă pot infecta la primirea mărfii?

Poate că v-ați întrebat în aceste zile dacă mai este sigur să primiți un pachet cu mărfuri zooplus?

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), probabilitatea ca o persoană infectată să contamineze marfa cu virusul este foarte mică. Riscul de a contracta coronavirusul printr-un pachet care a parcurs distanțe lungi și a fost expus la diverse condiții și temperaturi externe este, de asemenea, foarte scăzut.

Pentru a fi siguri însă, vă recomandăm să curățați coletul și produsele comandate cu un simplu dezinfectant, pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur. De asemenea, curățați-vă mâinile cu un dezinfectant pe bază de alcool pentru mâini sau spălați-vă bine mâinile cu apă și săpun. De asemenea, evitați să vă atingeți ochii, gura sau nasul.