Cosma Accesorii

Accesorii Cosma

Design pur, mereu la modă și foarte practic

Noile accesorii Cosma surprind prin atemporalitate și eleganță. De la mingiuțe sau bol pentru hrană până la paturi numai bune de ghemuit. Găsești ceva pentru orice nevoie. Așa cum sunt toate produsele Cosma, așa și gama de accesorii are o calitate premium și convinge prin aspect modern și culori discrete. Nu doar că îți vei răsfășa pisica, dar vei crea și un spațiu cochet la tine acasă.

Surprinde-ți pisica cu accesorii Cosma și multă dragoste!

Vizuină Cosma
Vizuină pufoasă în formă de minge de fotbal, din fetru, loc de retragere comod pentru relaxare și dormit, pluș moale în interior, lavabilă în mașina de spălat, 100% poliester, culoare: gri închis.
Mobilier pentru zgâriat
Mobilier de zgâriat pentru pisici, 100% carton reciclabil, în formă de canapea modernă, elegant, culori discrete, utilizabil pe ambele părți, suprafață de ședere cu margine, iarba-mâței inclusă.
Cosma bol dublu
Bol dublu, modern pentru hrană pentru pisici, din melamină, 2 boluri din oțel de mărimi diferite, inoxidabil, design elegant cu logo-ul Cosma, lavabil în mașina de spălat vase, antiderapant, negru.
Cosma Mingi din lână
Mingi pentru pisici, din lână fetruită, 100% naturale, ușor de prins cu ghearele, blânde cu dinții, robuste și rezistente, foarte ușoare, pentru joacă silențioasă, mărime: Ø 5,5 cm
Cosma Capac pentru conservă
Capac din silicon pentru acoperirea conservelor deschise de hrană pentru pisici și câini, pentru 4 dimensiuni de conserve standard, închide etanș, lavabil în mașina de spălat vase, antimicrobian.
Cosma Covoraș din silicon pentru boluri

Pisicile acordă o importanță deosebită curățeniei, astfel că acest covoraș din silicon este o achiziție utilă. Covorașul antiderapant, flexibil este realizat din silicon alimentar și este prevăzut cu o margine ușor ridicată.