Despre MOSER®

Moser

Tehnologie pentru blană - Inovația și calitatea au fost pilonii mărcii MOSER® de peste 65 de ani. Începând cu clasicul aparat  de tuns cu cablu, până la produsele de înaltă tehnologie într-un design modern, MOSER® continuă să inspire milioane de oameni din întreaga lume. Scopul MOSER® este de a oferi fiecărui client instrumentul potrivit și optim pentru o tundere profesională a blănii. Marca tradițională realizează acest lucru prin inovația sa tehnică și dezvoltarea continuă a produselor sale. Printr-o tehnologie remarcabilă și o manevrare ușoară, îngrijirea blănii devine ca un joc!

Toate dispozitivele MOSER® sunt dezvoltate și produse în Germania și poartă sigiliul de calitate „Made in Germany”. Un număr de aproximativ 200 de angajați lucrează la locația germană și asigură inovația și calitatea constantă a mărcii MOSER®.

La MOSER®, calitatea înseamnă să faci lucrurile chiar de la început:

Dispozitivele recent dezvoltate sunt testate pe o scară largă până când sunt lansate pentru producția în serie. Inspecțiile utilizate în procesul de fabricație garantează funcționalitatea și siguranța maximă a produselor MOSER®. Toate funcționalitățile ale produselor sunt verificate și testate pentru o siguranță maximă. Îmbunătățirea constantă a calității produselor și serviciilor fabricate, se realizează printrun management special al calității conform ISO 9001: 2008. Aprobarea seriei este acordată numai dacă sunt îndeplinite toate cerințele legale relevante și dispozitivele îndeplinesc cerințele necesare.

Pe lângă calitatea produselor și serviciilor produse, eficiența economică și protecția mediului sunt, de asemenea, luate în considerare în toate procesele de fabricație. Aspectele de mediu și siguranța produsului fac parte din procesul de dezvoltare și fabricație a produsului. MOSER® folosește pe cât posibil materiale compatibile cu mediul și evită risipa de resurse.