Coșul dumneavoastră

Coşul dumneavoastră este gol!

Totul despre exclusivități

EXCLUSIV la zooplus

Nu este un secret faptul că economisești bani cumpărând de la noi...

Hrană și snacksuri pentru câini

Dar te-ai gândit să treci de la brandul tău obișnuit la unul dintre brandurile noastre exclusive? Brandurile noastre exclusive oferă animalului tău același standard de nutriție excepțională - dar pentru mult mai puțin! De la nutriție premium, fără cereale, la tratamente economice, la litiere economice, suntem siguri că vei găsi ceva pe placul pisicii sau câinelui tale.

Dar să faci economii nu este singurul beneficiu! Poti fi sigur că achiziționezi produse care îndeplinesc cele mai stricte controale de calitate și sunt formulate pentru a oferi animalului tău de companie cea mai bună experiență - indiferent dacă încearcă o nouă litieră sau un snack gustos . Așa că încearcă astăzi unul din brandurile noastre exclusive - nu vei crede câți bani vei economisi fără să renunți calitate!

Recomandările noastre

Hrană și snacksuri pentru pisici

Ești gata să schimbi mărcile și să economisești bani? Suntem încântați să auzim asta! Iată sfaturile noastre:

Când schimbi brandul alimentar pentru animalul tău de companie , cheia este să introduci noul aliment treptat într-o săptămână. În primele zile, amesteci 25% din alimentele noi cu 75% din alimentele vechi. Până la jumătatea săptămânii, crești la 50% produse alimentare noi și 50% produse vechi. Până la sfârșitul săptămânii, ar trebui să amesteci 75% din alimentele noi cu 25% din alimentele vechi. Doar să îți faci timp pentru a evita orice probleme de stomac - easy-peasy!

Parcurge aceiași pași cu noile litiere - pisicile pot fi pretențioase, iar o schimbare bruscă a litierei le poate deranja!

Urmează instrucțiunile de hrănire și acordă-i cantitatea zilnică recomandată în funcție de vârsta, greutatea și nivelul de activitate al animalului tău.

Vrei sfaturi suplimentare? Echipa noastră de servicii pentru clienți este întotdeauna fericită să te ajute!