Filozofia ★ Mărcilor Exclusive

EXCLUSIV la zooplus

Nu este un secret faptul că economisești bani cumpărând de la noi...

Hrană și snacksuri pentru câini

Dar te-ai gândit să treci de la brandul tău obișnuit la unul dintre brandurile noastre exclusive? Mărcile noastre exclusive oferă animalului tău același standard de nutriție excepțională - dar mult mai avantajos economic! De la nutriție premium, fără cereale, la diete veterinare sau nisip accesibil, suntem siguri că vei găsi ceva pe placul animăluțului tău.

Dar să faci economii nu este singurul avantaj! Poti fi sigur că achiziționezi produse care îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate și sunt formulate pentru a oferi animalului tău de companie cea mai bună experiență - indiferent dacă încearcă un nisip  nou sau un snack gustos. Așa că testează astăzi unul dintre brandurile noastre exclusive - n-o să crezi câți bani vei economisi, fără să renunți însă la calitate!

Recomandările noastre

Hrană și snacksuri pentru pisici

Ești gata să schimbi brandul și să economisești bani? Suntem încântați să auzim asta! Iată sfaturile noastre:

Când schimbi hrana, secretul este să o faci treptat în decursul unei săptămâni. În primele zile, amestecă 25% hrană nouă cu 75% din hrana veche. La jumătatea săptămânii, ar trebui să ajungi la o rație de 50% hrană nouă și 50% hrană veche. Până la sfârșitul săptămânii, ar trebui să amesteci 75% din hrana nouă cu 25% din hrana veche. Acest lucru este important pentru a evita orice problemă gastro-intestinală - easy-peasy!

Parcurge aceiași pași și cu nisipul nou - pisicile pot fi pretențioase, iar o schimbare bruscă a nisipului le poate deranja!

Urmează instrucțiunile de hrănire și acordă-i cantitatea zilnică recomandată în funcție de vârsta, greutatea și nivelul de activitate al animalului tău.

Vrei sfaturi suplimentare? Echipa noastră de servicii pentru clienți este întotdeauna fericită să te ajute!