Happy World Cat Day! 😻

Pisicile sunt niște ființe cu totul și cu totul speciale!

Pe 8 august 2022 este Ziua Internațională a Pisicii 💖 Așa că e timpul să ne pregătim să ne surprindem adoratele feline cu un cadou care să le bucure mustățile 🤗 Noi ne-am gândit că nimic nu poate bucura pisicuțele mai mult decât niște jucării umplute cu valeriană. Și sunt pregătite + GRATIS pentru tine, gata ambalate să ajungă la mami și tati de pisici. Tot ce trebuie să faci ca să intri in în posesia lor e să cumperi de min. 179 de lei, să adaugi codul de voucher CATDAY înainte de finalizarea comenzii și gata – Pisi va fi încântată! Nu ne crezi? Urmărește-i reacțiile când îi dai pernuțele la smotocit 😹

- Special, pentru Ziua Internațională a Pisicii, ai gratis, la orice comandă de minimum 179 lei -

Baldini Pernuță jucărie cu valeriană pentru pisici (2 bucăți) cu voucherul CATDAY

--------------------------------------------

Delicios, irezistibil!

Wild Freedom 6 Fileuri Ton, 100g, descriere:

  • 100% file de ton
  • Fără cereale și aditivi
  • Gust unic, natural
  • Acceptabilitate și compatibilitate optimă
  • Ambalare individuală

Wild Freedom are drept obiectiv să ofere pisicilor o dietă originală și adaptată speciei. Fileurile sunt preparate din 100% file de ton - aromă de carne pură pentru pisica ta! Nu conțin cereale și sunt adaptate speciei. De asemenea, nu includ conservanți, coloranți și arome.

Gustul natural și unic asigură acceptabilitate și compatibilitate. Fileurile sunt ambalate individual, astfel că se păstrează prospețimea și aroma.

Descoperă și ofertele noastre speciale de World Cat Day 🤗

Make life more beautiful? Checked!

* Campania World Cat Day 2022 cu cele 2 pernuțe Baldini gratis este valabilă în perioada 02.08. -08.08.2022 sau în limita stocului disponibil.