Happy World Cat Day! 😻

World Cat Day 😻

Pisicile sunt niște ființe cu totul și cu totul speciale!

Este pisica ta ceasul tău deșteptător în fiecare dimineață, te așteaptă acasă cu Miauuu-ul ei adorabil la ușă, e ca un scai când ești acasă (dacă mergi să faci ceva prin bucătărie, e și ea acolo, dacă mergi la baie, merge și ea, ca nu cumva să te piardă de pe radarul ei?), dacă așterni un așternut curat pe pat, e și ea repede pe el sau sub el, făcând această mică operațiune misiune imposibilă? Nu are cum să nu te distreze mica ei obrăznicie adorabilă! Este ea alături de tine când suferi în tăcere sau curg șiroaie de lacrimi, de aproape că o îneci sub Niagara ta sentimentală? Când oameni în viața ta vin și pleacă, casele și localitățile se schimbă, trec facultăți și locuri de muncă, dar ea e tot acolo, mereu lângă tine, mereu iubindu-te necondiționat până în ultimele voastre clipe împreună? 

Acum este momentul să-i arăți și tu cât de mult apreciezi fiecare minut petrecut cu ea, iar noi venim cu un mic ajutor ca să-ți fie și mai ușor să o răsfeți!


- Special, pentru Ziua Internațională a Pisicii, ai gratis, la orice comandă de minimum 130 lei -

Wild Freedom 6 Fileuri (100 g) 100% din Ton pur

Cu codul voucherului*:

ZIUA-MIAU

obține GRATUIT FILE Ton Wild Freedom și arată-i că și tu o iubești la fel de mult!


Delicios, irezistibil!

Wild Freedom 6 Fileuri Ton, 100g, descriere:

  • 100% file de ton
  • Fără cereale și aditivi
  • Gust unic, natural
  • Acceptabilitate și compatibilitate optimă
  • Ambalare individuală

Wild Freedom are drept obiectiv să ofere pisicilor o dietă originală și adaptată speciei. Fileurile sunt preparate din 100% file de ton - aromă de carne pură pentru pisica ta! Nu conțin cereale și sunt adaptate speciei. De asemenea, nu includ conservanți, coloranți și arome.

Gustul natural și unic asigură acceptabilitate și compatibilitate. Fileurile sunt ambalate individual, astfel că se păstrează prospețimea și aroma.


Descoperă și ofertele noastre speciale de World Cat Day 🤗

Make life more beautiful? Checked!

* Campania World Cat Day 2020 (inclusiv voucherul ZIUA-MIAU) este valabilă în perioada 07.08. -14.08.2020 sau în limita stocului disponibil.