Happy World Cat Day! 😻

Comandă de minimum 179 lei și adaugă în coș codul CATDAY!

Pisicile sunt niște ființe cu totul și cu totul speciale!

Pe 8 august 2022 este Ziua Internațională a Pisicii 💖 Așa că e timpul să ne pregătim să ne surprindem adoratele feline cu un cadou care să le bucure mustățile 🤗 Noi ne-am gândit că nimic nu poate bucura pisicuțele mai mult decât niște jucării umplute cu valeriană. Și sunt pregătite + GRATIS pentru tine, gata ambalate să ajungă la mami și tati de pisici. Tot ce trebuie să faci ca să intri in în posesia lor e să cumperi de min. 179 de lei, să adaugi codul de voucher CATDAY înainte de finalizarea comenzii și gata – Pisi va fi încântată! Nu ne crezi? Urmărește-i reacțiile când îi dai pernuțele la smotocit 😹

- Special, pentru Ziua Internațională a Pisicii, ai gratis, la orice comandă de minimum 179 lei -

Baldini Pernuță jucărie cu valeriană pentru pisici (2 bucăți) cu voucherul CATDAY

--------------------------------------------

😻 Folosește voucherul: CATDAY

baldini

Comenzi ≥ 179 lei

Un pachet de două pernuțe ce va fi o adevărată bucurie pentru pisca ta. Aceste perne umplute cu rădăcină de valeriană (de calitate farmaceutică) vor trezi tigrul din pisicuță. Le va mirosi, strânge, arunca și se va juca ore întregi.

Cu 5 g de rădăcină de valeriană, parfumul nu este prea concentrat, astfel încât pernuțele sunt ideale pentru pisici de orice vârstă. Valeriana este produsă în Germania, iar pernuțele sunt certificate conform standardelor Öko-Tex (standarde eco).

Pisica ta va îndrăgi pernuțele cu valeriană de la Baldini!

😻 2 Pernuțe de joacă cu parfum stimulant
😻 L 10 x l 7 x î 1,5 cm
😻 Materiale naturale
😻 Certificate Öko-Tex
😻 Conținut: 5 g de rădăcină de valeriană de calitate farmaceutică (de origine germană), alac organic (de origine germană)
😻 Ideale și pentru pisoiași
😻 Culoarea și modelul pernuțelor pot fi diferite de cele din imagine
baldini
baldini
baldini
baldini
baldini
baldini

* Campania World Cat Day 2022 cu cele 2 pernuțe Baldini gratis este valabilă în perioada 02.08. -08.08.2022 sau în limita stocului disponibil.