Coșul dumneavoastră

Coşul dumneavoastră este gol!

Termeni & condiţii pentru Programul „Recomandă-ne unui prieten!”

Vă rugăm citiţi termenii și condiţiile. Ne rezervăm dreptul de a verifica toate recomandările de prietenie și de a le respinge sau de a nu acorda recompensa dacă nu sunt îndeplinite criteriile de mai jos.

1. Înscriere

Înscrierea în programul „Recomandă-ne unui prieten!” se face prin formularul de recomandare online din secțiunea my zooplus. Vă vom verifica cererea în cel mai scurt timp posibil și apoi vom trimite e-mail-urile de bun-venit prietenilor recomandaţi.

2. Cine poate trimite recomandări?

Orice client înregistrat zooplus care a făcut cumpărături în magazinul nostru online şi care și-a achitat integral comenzile. Clienţii cu facturi neclarificate datorită returnării produselor nu pot fi luaţi în considerare.

3. Cui i se poate trimite o recomandare?

  • Prietenilor, colegilor sau membrilor familiei care nu au mai făcut comenzi la zooplus.
  • Persoanelor care nu au mai primit o recomandare în ultimele 12 luni de la dumneavoastră sau de la oricine altcineva.
  • Atenţie: nu vă puteţi trimite vouă înșivă o recomandare și nici persoanelor care locuiesc în aceeași gospodărie cu dumneavoastră.
  • Persoanele fizice pot primi o singură recomandare în decurs de un an.
  • Din păcate, nu pot fi admise sau recompensate retroactiv recomandări care nu au fost făcute utilizând programul „Recomandă-ne unui prieten!”.

4. Cum este recompensat prietenul pe care l-am recomandat la zooplus?

Când recomandaţi zooplus unui prieten, acesta va primi un cupon de reducere de 10 % pentru prima sa comandă.

5. Cum sunt răsplătit dacă fac o recomandare?

Pentru a vă răsplăti pentru recomandare, veţi putea alege cu 350 de zooPuncte zooplus cadou pentru Programul de fidelitate. Veţi beneficia de recompensă doar dacă sunt îndeplinite criteriile menţionate la punctul 3, iar prietenul solicitat se înregistrează pentru un cont zooplus folosind adresa de e-mail pe care ne-aţi trimis-o și face o primă comandă cu o valoare minimă de 119 lei. Comanda este considerată completă dacă plata se efectuează integral și nu există retururi.

6. Recompensa dumneavoastră

Vă vom informa prin e-mail când prietenul recomandat își folosește cuponul de reducere și îndeplinește criteriile descrise mai sus. Veţi primi apoi și recompensa dumneavoastră tot prin e-mail. zooPunctele vă vor fi adăugate automat în cont sau veţi primi codul cuponului de reducere prin e-mail.

7. Câte recomandări pot face?

Puteţi trimite până la 60 de recomandări pe an.

8. Informaţiile contului dumneavoastră

Veţi primi automat prin e-mail o copie a fiecărei recomandări trimise. Astfel, sunteţi mereu informat cu privire la recomandările făcute. În contul dumneavoastră zooplus, puteţi vedea exact la câte persoane aţi trimis recomandări și cât de des aţi fost recompensat pentru recomandări completate cu succes.

Atenţie: nu vă putem informa care prieteni și-au folosit cuponul de reducere datorită regulilor de confidenţialitate și protecţie a datelor.

9. Protecţia datelor

Înscriindu-vă în program, sunteţi de acord ca numele și adresa dumneavoastră de e-mail, precum și ale prietenului recomandat să fie păstrate și folosite în scopul participării la programul „Recomandă-ne unui prieten!”. Aceste date nu vor fi folosite pentru alte scopuri și nici dezvăluite către terţi.

10. Modificarea Termenilor & condiţiilor sau încetarea programului

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând termenii și condiţiile sau de a opri programul.