Participă acum și câștigă premii speciale!

Garfield the Movie - Cumpără ediții speciale și participă la concurs

Încearcă edițiile noastre speciale și obține premii! Achiziționează orice produs Smilla - ediție specială Garfield sau Briantos - ediție specială Garfield de mai sus, fă o fotografie pisicii sau câinelui cu produsul și participă pe Facebook la concursul nostru, comentând sub postare și dând like & share acesteia.

În total vor fi selectați 37 de câștigători. Premiile constau în:

- 4 bilete de cinema la premiera filmului Garfield + pachet cu produse (detalii despre produse vor fi publicate curând) (12 câștigători) sau

- 2 bilete de cinema la filmul Garfield + pachet cu produse Briantos sau Smilla în valoare de 150 lei (25 câștigători)

Câștigătorii vor fi aleși în perioada 14.05.2024 – 19.05.2024. zooplus va contacta câștigătorii în perioada 20.05.2024 – 26.05.2024

Condițiile detaliate de participare la concurs pot fi găsite aici.

Numai la Cinema, din 17 mai 2024

Faimosul Garfield este pe cale să se aventureze în lumea sălbatică de afară! După o întâlnire neașteptată cu tatăl său pierdut de mult - pisica fără stăpân Vic -, Garfield și prietenul său canin Odie sunt forțați să-și abandoneze viețile perfecte și răsfățate, alăturându-se lui Vic într-un furt hilar și cu mize mari.

Alte produse cărora credem că Garfield și Odie le-ar spune Da:

  • Hrană pentru pisici
  • Hrană pentru câini
  • Așternut pentru pisici
  • Accesorii pentru pisici
  • Accesorii pentru câini

Durata campaniei

Campania este valabilă în perioada 16 aprilie 2024 - 13 mai 2024 la ora 23:59 sau până la epuizarea stocurilor.

Implementare și condiții

Regulile concursului

1. Cerința concursului constă în:

a. Achiziționarea unui produs Smilla sau Briantos în ediție limitată Garfield.

b. Realizarea unei fotografii a animalului de companie împreună cu cele menționate la alineatul 4 punctul 1 litera a. Publicarea acesteia într-un comentariu sub postarea de concurs,

c. dând like & share postării de concurs.

2. Cerințe privind fotografiile:

a. Participantul trebuie să dețină drepturile de autor asupra fotografiei;

b. Fotografia nu trebuie să încalce legea, prevederile regulamentului, să aibă un conținut care încalcă drepturile terților, demnitatea umană sau renumele terților, să aibă un conținut jignitor sau vulgar, precum și să nu constituie un plagiat, de exemplu, să nu fie o copie a unui conținut disponibil pe internet;

c. Vă rugăm să adăugați fotografii cu animalele de companie în situații care le sunt naturale și să nu poarte haine care nu le sunt destinate. Realizarea fotografiei nu trebuie să expună animalul de companie la pericol, disconfort sau stres.

3. Fiecare cerință a concursului va fi supusă verificării de către organizator pentru a se asigura că este conformă cu prevederile regulamentului. Cerințele care sunt incomplete, care nu sunt trimise la timp sau care nu îndeplinesc alte prevederi specificate în regulament nu participă la concurs. Organizatorul poate exclude o cerință de concurs dacă se stabilește că aceasta nu este conformă cu regulamentul.

4. În perioada 14.05 - 19.05, comisia de concurs desemnată de organizator va selecta dintre toate lucrările trimise la concurs în conformitate cu regulamentul concursului, un total de 36 de lucrări de concurs care conțin cele mai interesante fotografii. 

Participantul este de acord să fie contactat de organizator prin facebook (sau email / telefon) în cazul câștigării. În cazul premiilor fizice, organizatorul va cere participantului să accepte statutul de câștigător și deci să furnizeze informațiile necesare (ex: adresă de livrare) pentru primirea premiului. Dacă câștigătorul în cauză nu contactează zooplus în termen de 48 de ore de la primirea notificării directe a statutului de câștigător, va fi selectat un nou câștigător.

Premii

În total vor fi selectați 37 de câștigători. Premiile constau în:

- 4 bilete de cinema pentru premiera filmului Garfield + pachet cu produse (detalii despre produse vor fi publicate curând)  (12 câștigători) sau

- 2 bilete de cinema pentru filmul Garfield + pachet cu produse Briantos sau Smilla în valoare de 150 lei (25 câștigători)

Câștigătorii vor fi aleși în perioada 14.05.2024 – 19.05.2024. Organizatorul va contacta câștigătorii în perioada 20.05.2024 – 26.05.2024

Protecția datelor

În cadrul acestui concurs, organizatorul va folosi datele personale (nume, prenume, e-mail și adresa) pentru a realiza concursul și pentru a-ți trimite premiul dacă ești câștigător. Temeiul legal pentru această prelucrare a datelor este consimțământul (în conformitate cu articolul 6, secțiunea 1, litera b din Regulamentul general privind protecția datelor), care va fi solicitat în cazul unui câștigător. Vei găsi mai multe informații despre protecția datelor aici.

Te rugăm să citești regulamentul înainte de a participa la concurs, deoarece se aplică termeni și condiții. zooplus își rezervă dreptul de a modifica data de încheiere a campaniei.