Produsul tău preferat Hill's SCIENCE PLAN nu este disponibil?

Dacă nu găsești produsul tău preferat Hill`s, probabil că este una dintre variantele de hrană care este indisponibilă temporar. Mai jos vei găsi recomandări de hrană alternativă :

SP Mature Adult Chicken/ Healthy Cuisine Beef & Veg - hrană umedă

SCIENCE PLAN Mature Adult, chicken / beef
Alternativ: Science Plan Mature Adult 7+ Medium Chicken - hrană uscată

Hrana uscată Hill's Science Plan Adult a fost dezvoltată pentru a satisface nevoile câinilor mai în vârstă. La fel ca și hrana umedă, hrana uscată conține un amestec ușor digerabil de ingrediente care influențează pozitiv vitalitatea câinelui, menținând un nivel ridicat de energie.

Hill's Science Plan Adult Pui / Vită / Curcan - hrană umedă

SCIENCE PLAN Adult Medium, chicken / beef / turkey
Alternativ: SP Canine Adult Healthy Cuisine Chicken&Beef - hrană umedă

Hill's Science Plan Healthy Cuisine este conceput pentru a satisface nevoile câinilor în vârstă. Hrana conține vitaminele C + E pentru a întări sistemul imunitar, proteine ​​de înaltă calitate și substanțe nutritive importante pentru sănătatea lui.

Hill's Science Plan Perfect Weight - hrană umedă

SCIENCE PLAN Perfect Weight
Alternativ: SP Adult 1+ Perfect Weight Medium Chicken - hrană uscată

Hrana uscată Hill's Science Plan Perfect Weight Adult constituie baza unei diete delicioase pentru gestionare a greutății. Ca și în cazul hranei umede, consumul acestui hrane uscate îi ajută pe câini să piardă în greutate și să-și mențină masa musculară.

Hill's Science Plan Adult 1-6 Light Chicken - hrană umedă

SCIENCE PLAN Adult Light, chicken
Alternativ: Science Plan Adult 1-6 Light Medium Chicken - hrană uscată

Hill's Science Plan Light oferă o dietă adecvată pentru câinii mai puțin activi, care necesită alimente cu conținut scăzut de calorii. Consumul acestui tip de alimente îi va ajuta să mențină un stil de viață sănătos și o greutate corporală adecvată. Ca și în cazul hranei umede, hrana uscată conține L-carnitină pentru a susține funcția inimii și proteine ​​de înaltă calitate pentru a menține senzația de sațietate între mese.

Hill's Science Plan Puppy <1 Chicken - hrană umedă

SCIENCE PLAN Puppy, chicken
Alternativ: Hill's Science Plan Puppy <1 Medium Chicken - hrană uscată

Hrana uscată Hill's Science Plan Puppy conține cantitatea potrivită de ingrediente și minerale pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a unui câine tânăr. O nutriție adecvată garantează un început sănătos pentru câinele tău și într-o etapă ulterioarănde creștere. Ca și în cazul hranei umede, hrana uscată conține DHA din ulei de pește și proteine ​​de înaltă calitate pentru dezvoltarea masei musculare.