Pas cu pas, schimbăm și protejăm planeta! 🌎♻️💚

Spune ''da'' unei vieți sustenabile! 🌎♻️💚

Sfaturi pentru un mod de viață sustenabil 👇

Spune ''da'' unei vieți sustenabile! 🌎♻️💚

Cum începem să avem o viață mai sustenabilă? Simplu: pas cu pas!

Fiecare dintre noi poate aduce o contribuție astfel încât să continuăm să trăim momentele noastre de bucurie alături de cei dragi și cei blănoși. Alegerea hranei pentru copilașul tău poate fi primul pas. Asigură-te că hrana este produsă din resurse durabile și ambalajul ei este reciclabil. Am făcut o listă specială cu produse atent selecționate după diferite criterii, care, într-un mod sau altul, ne ajută să reducem amprenta de carbon și să trăim o viață sustenabilă.

Fie că vorbim de produse organice, produse locale sau alternative de proteine - la zooplus sustenabilitatea poartă culoarea verde! 🌎♻️💚

La ce trebuie să fii atent când îți alegi produsele:

Produse ecologice

Caută hrană sau accesorii produse într-un mod ecologic (cu grijă pentru planetă și oameni).

Evită comenzile inutile

Evită comenzile inutile și planifică-ți bine cantitatea de hrană de care ai nevoie.

Nu risipi hrana

Nu risipi hrana. Pune în bol mai puțină hrană, astfel nu vei arunca la gunoi restul ce nu poate fi mâncat.

Bifează - Doresc ca zooplus să compenseze amprenta de carbon generată de această comandă printr-o contribuție la protecția climei.

Când finalizezi comanda, bifează mereu "Doresc ca zooplus să compenseze amprenta de carbon generată de această comandă printr-o contribuție la protecția climei".

Sunt de acord cu un timp de livrare cu până la 3 zile mai lung. Acest lucru va impacta pozitiv rețeaua logistică a curierilor.

Alege ca livrarea să fie cu timp extins (până la 3 zile mai mult decât livrarea obișnuită). Astfel, ai un impact pozitiv asupra mediului înconjurător (și firmelor de curierat).

Reciclează deșeurile

Reciclează deșeurile. Pentru a fi refolosite, este foarte important că ele să fie separate în funcție de material și adunate la punctele speciale de predare/returnare.

  • Surse alternative de proteine
  • Din materii prime
  • Ambalaj reciclabil
  • Din materiale reciclate
  • Fabricat în UE

  • Surse alternative de proteine

  • Din materii prime

  • Fabricat în UE

  • Ambalaj reciclabil

  • Din materiale reciclate

Aprobat de animăluțele zooplus!

Edgar & litiera kooaEdgar și litiera kooa

Mă întrebi ce treabă am eu cu mediul? Litiera acoperită de la kooa este realizată din 90% plastic reciclat și nu doar îmi oferă un confort maxim, dar susține activ și reciclarea deșeurilor și plasticului post-consum!

Wild Freedom Adult "Wide Country" Pasăre - fără cerealeYoshi & Wild Freedom Adult

Hrana este orientată după dieta originală a pisicilor sălbatice, 100% fără cereale, cu multă carne de pasăre proaspătă și, prin urmare, are un gust foarte bun pentru mine! În plus, este produsă local într-o afacere de familie germană – iar sacii de 6,5 kg sunt deja fabricați din materiale reciclate.

Rebel Belle Adult Good Karma Bowl - veggieLotti & Rebel Belle

Nu doar "părinților" mei le place dieta vegetariană, ci și mie îmi place hrana cu surse alternative de proteine, ca de exemplu iaurtul și ouăle, din când în când. Ce să vă spun - este irezistibil de gustoasă și sănătoasă! La urma urmei, toată lumea poate folosi karma bună!