Tu ai cumpărat ca de obicei, noi am donat Asociației Robi

zooplus donează 9,325.31 lei de Ziua Mondială a Animalelor

Pe 4 octombrie am sărbătorit Ziua Mondială a Animalelor. Ne-am dori ca fiecare animal de companie să se bucure de îngrijirea și atenția unei familii iubitoare. Am luat această zi ca pe o oportunitate de a ajuta animalele aflate în dificultate și de a le îmbunătăți viețile. Prin această acțiune, am vrut să onorăm și să le mulțumim organizațiilor pentru animale împreună cu tine, clientul nostru, pentru munca lor minunată! Astfel:

Am donat 20 de zooPuncte Asociației Robi pentru fiecare comandă plasată în perioada 2.10 - 4.10.2023 și am dublat aceste zooPuncte pentru comenzile clienților care au avut sau și-au făcut Profilul animalului de companie.

Vă mulțumim pentru sprijinul și implicarea voastră în această acțiune caritabilă! 💚

Procesul a fost foarte simplu:

  • clientul a cumpărat produsele preferate de la zooplus ca de obicei și a făcut un bine
  • zooplus a donat 20 zooPuncte pentru fiecare comandă plasată, indiferent de valoarea ei și am dublat aceste zooPuncte pentru clienții cu Pet Profile (Profilul animalului de companie din contul zooplus); nu au existat costuri suplimentare pentru clienți
  • toate zooPunctele colectate sunt transformate în sprijin financiar pentru Asociația Robi după încheierea campaniei
  • clientii sunt informați despre rezultatul final al donației - 9,325.31 lei către Asociația Robi din București

Asociația Robi a fost înființată in 2001 prin vointa a 12 membri fondatori. Asociatia Robi are drept scop protectia animalelor, in mod special a celor de companie: caini si pisici. Ei se ocupă cu salvarea și tratamentul medical al animalelor și reabilitarea lor, adopții de animale de companie și activități educative, printre altele și merită din plin sprijinul nostru!

Lucruri de știut despre Ziua Mondială a Animalelor

Cine a inventat Ziua Mondială a Animalelor?

Ziua Mondială a Animalelor este sărbătorită în fiecare an pe data de 4 octombrie, în memoria lui Francisc de Assisi, aceasta fiind ziua morții sale.

Sfântul Francisc de Assisi, un călugăr italian din secolul al XII-lea, a fost atât fondatorul Ordinului Franciscan, cât și unul dintre primii activiști cunoscuți pentru drepturile animalelor. Din punctul său de vedere, care era neobișnuit la acea vreme, animalele erau creaturi ale lui Dumnezeu la fel ca și oamenii. Francisc de Assisi se referea adesea la animale ca la frații și surorile sale.

"Toate creaturile pământului simt la fel ca noi, toate creaturile se străduiesc pentru fericire la fel ca noi. Toate creaturile pământului iubesc, suferă și mor ca și noi, deci sunt lucrări egale ale Creatorului Atotputernic - frații noștri."

Ce proiecte am sprijinit în 2021 și 2022?

În anul 2021, am reușit să strângem cu ajutorul vostru 9.294,31 lei în România de Ziua Mondială a Animalelor în perioada 21.09 - 03.10.2021, sumă care a fost donată Asociației Casa lui Patrocle.

În anul 2022, am reușit să strângem împreună suma de 12.441,92 lei în România - sumă donată asociației Visul Luanei.

Cum pot îmbunătăți viața animalelor?

Oricine își poate aduce contribuția pentru a ajuta animalele să ducă o viață mai bună.

  • căutați în magazine articole care nu implică suferința animalelor în producerea lor.
  • nu cumpărați ouă de la găini închise în cuști
  • cumpărați carne de la un măcelar în care aveți încredere și informați-vă despre originea și creșterea animalelor
  • dacă vă doriți un animal de companie, există mii de animale care așteaptă un cămin în adăposturile de animale!
zooplus donează 9,325.31 lei de Ziua Mondială a Animalelor