Magazinul de nutriție Hill`s

Magazinul de nutriție Hill`s
Magazinul de nutriție Hill`s

NUTRIȚIA HILL`s: HRANĂ PREMIUM ȘTIINȚIFICĂ PENTRU ANIMALE

De la cățeluși sau pisoi până la seniori, hrana Hill`s bazată pe știință pentru câini și pisici este întotdeauna un pas înainte - pentru o diferență pe care o poți vedea, simți și în care poți să ai încredere.

HILLS SCIENCE PLAN
Produse Hill's PRESCRIPTION DIET
Hill`s Snackuri pentru câini

Despre HILL`s

O ABORDARE TRANZITIVĂ A NUTRIȚIEI ANIMALE

Hill gândește întotdeauna cu un pas înainte ca tu și animalul tău de companie să te poți bucura astăzi. Cu rețetele lor, ei ajută câinii și pisicile să obțină o greutate sănătoasă și, de asemenea, fac ca ochii animalelor mai în vârstă să strălucească - o diferență pe care o poți vedea, simți și de care te poți bucura.

Despre Hills
Despre Hills

Diferență pe care o poți vedea, simți și în care poți să ai încredere!

NUTRIȚIA ȘTIINȚIFICĂ

NUTRIȚIA ȘTIINȚIFICĂ

Hrana Hill`s pentru animalele de companie este dezvoltată de medici veterinari, nutriționiști doctoranzi și ingineri alimentari.

 APROBAT DE PARTENERII NOȘTRII

APROBAT DE PARTENERII NOȘTRI

Centrul de nutriție pentru animalele de companie îi ajută pe specialiștii Hill's să dezvolte nutriția cu un pas înainte pentru a-i oferi animalului tău de companie o viață sănătoasă și echilibrată.

ALIMENTAȚIA, ADĂPOSTURILE ȘI IUBIREA HILL's

ADĂPOSTURILE ȘI IUBIREA HILL's

Hill`s susține adăposturile care schimbă viața animăluțelor și le ajută să își găsească stăpâni.

Află aici care brand Hill`s se potrivește animalului tău de companie!

  • Hrană Hill's special adaptată pentru câini și pisici

    Cauți o hrană specială, dezvoltată de medicii veterinari pentru câinele sau pisica ta? Află aici câteva informații interesante despre marca Hill's: Hill's include Hill's Science Plan & Hill's Prescription Diet. Un total de 150 de medici veterinari și nutriționiști lucrează la Sciene Plan și Prescription Diet, dezvoltând compoziții și rețete cu ingrediente potrivite și peste 100 de nutrienți diferiți. Atât hrana Science Plan, cât și Prescription Diet, sunt produse în conformitate cu reglementări stricte și standarde sanitare înalte, pentru a oferi animalului de companie cea mai bună siguranță și calitate. Adaptate nevoilor individuale ale animalului, Hill's Science Plan și Hill's Prescription Diet oferă o gamă largă de produse.

Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA *Taxe transport

Preț normal = Cel mai mic preț la care a fost vândut produsul în ultimele 30 de zile.

Livrare

  • GLS
  • DPD

Urmărește zooplus

  • Google Play
  • App Store